Menu
Orion fém gabona daráló Orion fém gabona daráló
Mechanikus kézi daráló, amely segítségével búzából, árpából, zabból, rozsból, tönkölybúzából, lenből és chia magvakból friss gabonapelyhet készíthet otthonában. A daráló ideális az egészséges ételek elkészítéséhez és a különleges dietákhoz is alkalmas. A ledarált magvak jobban emészthetőek, így az emberi test több hasznos anyagot tud felhasználni belőlük, mintha egészben fogyasztaná őket.   A daráló a fűszerekkel is megbirkózik – darálja a csillagánizst, a köményt és a borókabogyót. Fém csavaros szorító segítségével az asztalhoz rögzíthető – max. vastagság 5,5 cm. A darált magvakat hozzáadhatjuk krémekhez, jogurthoz, leveshez, tésztákhoz stb. A ledarált magvakat szükséges a lehető leghamarább elfogyasztani, vagy megfelelően tárolni, mivel gyorsan megavasodnak (szobahőmérsékleten kevesebb, mint egy hét alatt). A ledarált magvak egy lezárt tárolóban a hűtőszekrényben, akár több hónapok keresztül is tárolhatóak. 
4,5 8
8595

Orion fém gabona daráló

Ezen a héten 5 ügyfél vásárolta meg

Orion fém gabona daráló

8 értékelés
8 595 Ft  Áfával Ezt a terméket garantáltan
Karácsonyig kiszállítjuk
Elérhetőség: 15 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 195 Kényelempont

Leírás

Mechanikus kézi daráló, amely segítségével búzából, árpából, zabból, rozsból, tönkölybúzából, lenből és chia magvakból friss gabonapelyhet készíthet otthonában. A daráló ideális az egészséges ételek elkészítéséhez és a különleges dietákhoz is alkalmas. A ledarált magvak jobban emészthetőek, így az emberi test több hasznos anyagot tud felhasználni belőlük, mintha egészben fogyasztaná őket.  

A daráló a fűszerekkel is megbirkózik – darálja a csillagánizst, a köményt és a borókabogyót.

Fém csavaros szorító segítségével az asztalhoz rögzíthető – max. vastagság 5,5 cm. A darált magvakat hozzáadhatjuk krémekhez, jogurthoz, leveshez, tésztákhoz stb. A ledarált magvakat szükséges a lehető leghamarább elfogyasztani, vagy megfelelően tárolni, mivel gyorsan megavasodnak (szobahőmérsékleten kevesebb, mint egy hét alatt). A ledarált magvak egy lezárt tárolóban a hűtőszekrényben, akár több hónapok keresztül is tárolhatóak.Anyag: műanyag + fém
Magasság: 12 cm
Mélység: 12 cm
Szélesség: 15 cm
Szín: fehér
 108930
Megosztás
orion

Értékelés

4,5 (8 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni