Menu
Öntapadós csúszásgátló szalag készlet a fürdőszobába, 18 db Öntapadós csúszásgátló szalag készlet a  fürdőszobába, 18 db
Ha szeretné növelni fürdőszobája biztonságát, mert pl. mozgási problémákkal küzd, akkor ezek a csúszásgátló szalagok sokat segíthetnek. Meggátolják, hogy elcsússzon a fürdőkádban, vagy a zuhanyzóban. Száraz és tiszta felületekre könnyedén rögzíthető. Lekerekített formájának köszönhetően sokáig a helyén marad. Egyszerűen levehetőek, nem fogják fel a vízcseppeket, szappanmaradékokat és nem képződik rajtuk semmilyen penész. Használható a csempéken a konyhában, vagy a lépcsőkön is. A készlet 12 nagy szalagot tartalmaz, melyek mérete 35,5 x 2,5 cm, és 6 kis szalagot tartalmaz, melyek mérete 21,5 x 2,5 cm.
4,5 2
3245

Öntapadós csúszásgátló szalag készlet a fürdőszobába, 18 db

Öntapadós csúszásgátló szalag készlet a fürdőszobába, 18 db

2 értékelés
3 245 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 59 Kényelempont

Leírás

Ha szeretné növelni fürdőszobája biztonságát, mert pl. mozgási problémákkal küzd, akkor ezek a csúszásgátló szalagok sokat segíthetnek. Meggátolják, hogy elcsússzon a fürdőkádban, vagy a zuhanyzóban. Száraz és tiszta felületekre könnyedén rögzíthető. Lekerekített formájának köszönhetően sokáig a helyén marad.

Egyszerűen levehetőek, nem fogják fel a vízcseppeket, szappanmaradékokat és nem képződik rajtuk semmilyen penész. Használható a csempéken a konyhában, vagy a lépcsőkön is.

A készlet 12 nagy szalagot tartalmaz, melyek mérete 35,5 x 2,5 cm, és 6 kis szalagot tartalmaz, melyek mérete 21,5 x 2,5 cm.

A szettben található darabok száma: 18 db
Anyag: PVC
 681747
Megosztás

Értékelés

4,5 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni