Menu
Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 „Szeretek szabadon lélegezni. Imádom, ahogy a szél áramlik és meglibbenti a hajam. Egy nagy levegő, és az ember máris készen áll, hogy elrepüljön a szépség felé. A végtelen egzotikus illata.” (Blanka Matragi)   Inspirálódjon ezzel az új, limitált kiadású ágyneművel az ELEMENTS kollekciójának motívumaival, amelyeket a neves divattervező Blanka Matragi álmodott meg. Maga a művésznő úgy jellemzi ezt a kollekciót, mint az élet ünneplését és a gyökerekhez történő visszatérést.   Az elegáns, mégis nagyon merész és átgondolt motívumok a szerző innovatív ötleteit sugározzák magukból, és már az első pillantásra magukkal ragadják a figyelmet a vizuális illuzionista elemeikkel. A luxus pamutszatén kivitelű ágynemű nyomata a legmodernebb digitális nyomtatású, amely hű részleteket biztosít, pontosan a szerző szándéka szerint. A mintája mindkét oldalán ugyanolyan, mint a fényképen. Az ágynemű kényelmes cipzáras záródású. Luxus ajándékdobozban szállítjuk.   A szett tartalma: 2 db párnahuzat, 70 x 90 cm 2 db paplanhuzat, 140 x 200 cm
5,0 1
58045

Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Ingyenes szállítás Előnyös szett

Matějovský márkájú, Air pamut ágynemű, kétrészes, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás„Szeretek szabadon lélegezni. Imádom, ahogy a szél áramlik és meglibbenti a hajam. Egy nagy levegő, és az ember máris készen áll, hogy elrepüljön a szépség felé. A végtelen egzotikus illata.” (Blanka Matragi)
 
Inspirálódjon ezzel az új, limitált kiadású ágyneművel az ELEMENTS kollekciójának motívumaival, amelyeket a neves divattervező Blanka Matragi álmodott meg. Maga a művésznő úgy jellemzi ezt a kollekciót, mint az élet ünneplését és a gyökerekhez történő visszatérést.
 
Az elegáns, mégis nagyon merész és átgondolt motívumok a szerző innovatív ötleteit sugározzák magukból, és már az első pillantásra magukkal ragadják a figyelmet a vizuális illuzionista elemeikkel. A luxus pamutszatén kivitelű ágynemű nyomata a legmodernebb digitális nyomtatású, amely hű részleteket biztosít, pontosan a szerző szándéka szerint. A mintája mindkét oldalán ugyanolyan, mint a fényképen. Az ágynemű kényelmes cipzáras záródású. Luxus ajándékdobozban szállítjuk.
 
A szett tartalma:
  • 2 db párnahuzat, 70 x 90 cm
  • 2 db paplanhuzat, 140 x 200 cm

A párna méretei: 70 x 90 cm
A takaró méretei: 140 x 200 cm
Ajánlott mosás: 40 °C
Anyag: 100 % pamut
Az ágy tipusa: sztandard egyszemélyes ágy
Bezárás: cipzár
Méret: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Szín: rózsaszín
 223852
Megosztás
matejovsky

Értékelés

5,0 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni