Menu
Larsen Puzzle Repülőgépek, 20 darab Larsen Puzzle Repülőgépek, 20 darab
Ez a vidám repülős puzzle biztosan minden gyermeknek tetszeni fog. A repülőknek szemeik vannak és a téli táj felett repülnek. Az egyes darabkáknak állat alakjuk van, amelyek a sarkkӧri ӧvezetben élnek. Larsen oktató puzzle gyermekeknek, amely egyszerre szórakoztat és oktat is. Ideális játék a gyermekek képzelőerejének, memmóriájának és finommotorikájának fejlesztésére. Bekeretezett tábla kivitelezésének kӧszӧnhetően jól ӧsszerakható és tárolható. A klasszikus puzzle-val ellentétben darabjai külӧbӧző alakúak, így az egyes darabok nem cserélhetőek ӧssze. Mindig csak egy darab illik a megfelelő helyre. Az ӧsszerakás megkӧnnyítéseként az egyes darabok metszetei láthatóak a táblán is.  A Larsen puzzle-t Európában gyártják újrahasznosított anyagok felhasználásával, és hosszú hagyományra tekint vissza. Az egyes darabok 2,5 mm vastagságúak.
5,0 2
2095

Larsen Puzzle Repülőgépek, 20 darab

árengedmény -19%

Larsen Puzzle Repülőgépek, 20 darab

2 értékelés
Eredetileg: 2 595 Ft | Kedvezmény: 500 Ft 2 095 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 47 Kényelempont

Leírás

Ez a vidám repülős puzzle biztosan minden gyermeknek tetszeni fog. A repülőknek szemeik vannak és a téli táj felett repülnek. Az egyes darabkáknak állat alakjuk van, amelyek a sarkkӧri ӧvezetben élnek.

Larsen oktató puzzle gyermekeknek, amely egyszerre szórakoztat és oktat is. Ideális játék a gyermekek képzelőerejének, memmóriájának és finommotorikájának fejlesztésére. Bekeretezett tábla kivitelezésének kӧszӧnhetően jól ӧsszerakható és tárolható. A klasszikus puzzle-val ellentétben darabjai külӧbӧző alakúak, így az egyes darabok nem cserélhetőek ӧssze. Mindig csak egy darab illik a megfelelő helyre. Az ӧsszerakás megkӧnnyítéseként az egyes darabok metszetei láthatóak a táblán is. 

A Larsen puzzle-t Európában gyártják újrahasznosított anyagok felhasználásával, és hosszú hagyományra tekint vissza. Az egyes darabok 2,5 mm vastagságúak.

Magasság: 28,5 cm
Részek száma: 20 db
Szélesség: 36,5 cm
 680603
Megosztás
larsen

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni