Menu
Larsen Puzzle Dél-amerikai esőerdő, 70 darab Larsen Puzzle Dél-amerikai esőerdő, 70 darab
Fedezze fel Dél-Amerikát és az esőerdők sokféleségét, ahol rengeteg állattal találkozhatunk. Színes papagájok, mérgező békák, hangyászok, ügyes majmok, lassú lajhárok, vagy tigrisek.   Larsen oktató puzzle gyermekeknek, amely egyszerre szórakoztat és oktat is. Ideális játék a gyermekek képzelőerejének, memmóriájának és finommotorikájának fejlesztésére. Bekeretezett tábla kivitelezésének kӧszӧnhetően jól ӧsszerakható és tárolható. A klasszikus puzzle-val ellentétben darabjai külӧbӧző alakúak, így az egyes darabok nem cserélhetőek ӧssze. Mindig csak egy darab illik a megfelelő helyre. Az ӧsszerakás megkӧnnyítéseként az egyes darabok metszetei láthatóak a táblán is.  A Larsen puzzle-t Európában gyártják újrahasznosított anyagok felhasználásával, és hosszú hagyományra tekint vissza. Az egyes darabok 2,5 mm vastagságúak.
5,0 2
2095

Larsen Puzzle Dél-amerikai esőerdő, 70 darab

árengedmény -19%

Larsen Puzzle Dél-amerikai esőerdő, 70 darab

2 értékelés
Eredetileg: 2 595 Ft | Kedvezmény: 500 Ft 2 095 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 47 Kényelempont

Leírás

Fedezze fel Dél-Amerikát és az esőerdők sokféleségét, ahol rengeteg állattal találkozhatunk. Színes papagájok, mérgező békák, hangyászok, ügyes majmok, lassú lajhárok, vagy tigrisek.  

Larsen oktató puzzle gyermekeknek, amely egyszerre szórakoztat és oktat is. Ideális játék a gyermekek képzelőerejének, memmóriájának és finommotorikájának fejlesztésére. Bekeretezett tábla kivitelezésének kӧszӧnhetően jól ӧsszerakható és tárolható. A klasszikus puzzle-val ellentétben darabjai külӧbӧző alakúak, így az egyes darabok nem cserélhetőek ӧssze. Mindig csak egy darab illik a megfelelő helyre. Az ӧsszerakás megkӧnnyítéseként az egyes darabok metszetei láthatóak a táblán is. 

A Larsen puzzle-t Európában gyártják újrahasznosított anyagok felhasználásával, és hosszú hagyományra tekint vissza. Az egyes darabok 2,5 mm vastagságúak.

Magasság: 28,5 cm
Részek száma: 70 db
Szélesség: 36,5 cm
 680589
Megosztás
larsen

Értékelés

5,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni