Menu
Koziol Wow kutya etetőtál, fehér Koziol Wow kutya etetőtál, fehér
 Szerezze be házi kedvencének ezt az eredeti, formatervezett kutya etetőtálat! Je vhodná pro vodu i krmivo a je snadno omyvatelná. Egyaránt alkalmas víz és kutyaeledel kiadagolására és könnyen tisztítható. Rendkívül stabil, ezért nem kell tartani attól, hogy a kedvence egy óvatlan pillanatban kiborítja a tartalmát.   A gyártásnál felhasznált anyag 100 %-osan újrahasznosítható nemes műanyag, který neobsahuje BPA ani melamin. amely sem BPA-t, sem pedig melamint nem tartalmaz. A gyártáshoz sem hőre lágyuló műanyagok, sem lágyítószerek nem kerülnek felhasználásra. Anyaga az egészségre nem káros és alkalmas élelmiszerekkel történő érintkezésre. A termékek edénymosogatóban is elmoshatók.   A Koziol jnémet gyártó vállalat, amelynek az összes terméke Németországban készül. A vállalat számos nemzetközi formatervezési díj nyertese.
0,0 0
4795

Koziol Wow kutya etetőtál, fehér

Kiárusítás -35%

Koziol Wow kutya etetőtál, fehér

Eredetileg: 7 395 Ft | Kedvezmény: 2 600 Ft 4 795 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: 2019.08.27 kedd  
A vásárlással kap 92 Kényelempont

LeírásSzerezze be házi kedvencének ezt az eredeti, formatervezett kutya etetőtálat! Je vhodná pro vodu i krmivo a je snadno omyvatelná. Egyaránt alkalmas víz és kutyaeledel kiadagolására és könnyen tisztítható. Rendkívül stabil, ezért nem kell tartani attól, hogy a kedvence egy óvatlan pillanatban kiborítja a tartalmát.
 
A gyártásnál felhasznált anyag 100 %-osan újrahasznosítható nemes műanyag, který neobsahuje BPA ani melamin. amely sem BPA-t, sem pedig melamint nem tartalmaz. A gyártáshoz sem hőre lágyuló műanyagok, sem lágyítószerek nem kerülnek felhasználásra. Anyaga az egészségre nem káros és alkalmas élelmiszerekkel történő érintkezésre. A termékek edénymosogatóban is elmoshatók.
 
A Koziol jnémet gyártó vállalat, amelynek az összes terméke Németországban készül. A vállalat számos nemzetközi formatervezési díj nyertese.

Anyag: műanyag
Átmérő: 21 cm
Magasság: 13,8 cm
Szín: fehér
 678842
Megosztás
koziol

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni