Menu
Koziol Sense tapadókorongos akasztó, zöld Koziol Sense tapadókorongos akasztó, zöld
 Még egy olyan egyszerű dolognak, mint egy akasztónak sem kell feltétlen unalmasnak lennie! Ez a tapadókorongos akasztó elegáns formatervezett külsejével tűnik ki. Ezen felül a Sence kollekció további termékeivel is kiegészíthető, amelyek teljes egészében újrahasznosított anyagból - cukornádból készültek.   A Koziol német gyártó vállalat, amelynek az összes terméke Németországban készül. A vállalat számos nemzetközi formatervezési díj nyertese.
2,0 3
2095

Koziol Sense tapadókorongos akasztó, zöld

Koziol Sense tapadókorongos akasztó, zöld

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásMég egy olyan egyszerű dolognak, mint egy akasztónak sem kell feltétlen unalmasnak lennie! Ez a tapadókorongos akasztó elegáns formatervezett külsejével tűnik ki. Ezen felül a Sence kollekció további termékeivel is kiegészíthető, amelyek teljes egészében újrahasznosított anyagból - cukornádból készültek.
 
A Koziol német gyártó vállalat, amelynek az összes terméke Németországban készül. A vállalat számos nemzetközi formatervezési díj nyertese.

Magasság: 11,1 cm
Mélység: 3,8 cm
Szélesség: 6 cm
Szín: zöld
 678847
Megosztás
koziol

Értékelés

2,0 (3 értékelés)
33 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni