Menu
Koziol Miaou akasztó, fekete Koziol Miaou akasztó, fekete
 Még egy olyan egyszerű dolognak, mint egy akasztónak sem kell feltétlen unalmasnak lennie! Macskakedvelők részére készült tapadókorongos akasztó amely formatervezett külsejével tűnik ki. A kétoldalas ragasztószalagnak köszönhetően könnyen rogzíthető. Kiegészíthető a Miaou termékcsalád további termékeivel.   A gyártásnál felhasznált anyag 100 %-osan újrahasznosítható nemes műanyag, amely sem BPA-t, sem pedig melamint nem tartalmaz. A gyártáshoz sem hőre lágyuló műanyagok, sem lágyítószerek nem kerülnek felhasználásra.   A Koziol német gyártó vállalat, amelynek az összes terméke Németországban készül. A vállalat számos nemzetközi formatervezési díj nyertese.
4,0 3
2095

Koziol Miaou akasztó, fekete

Koziol Miaou akasztó, fekete

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásMég egy olyan egyszerű dolognak, mint egy akasztónak sem kell feltétlen unalmasnak lennie! Macskakedvelők részére készült tapadókorongos akasztó amely formatervezett külsejével tűnik ki. A kétoldalas ragasztószalagnak köszönhetően könnyen rogzíthető. Kiegészíthető a Miaou termékcsalád további termékeivel.
 
A gyártásnál felhasznált anyag 100 %-osan újrahasznosítható nemes műanyag, amely sem BPA-t, sem pedig melamint nem tartalmaz. A gyártáshoz sem hőre lágyuló műanyagok, sem lágyítószerek nem kerülnek felhasználásra.
 
A Koziol német gyártó vállalat, amelynek az összes terméke Németországban készül. A vállalat számos nemzetközi formatervezési díj nyertese.

Anyag: műanyag
Magasság: 7,9 cm
Mélység: 2,5 cm
Szélesség: 8,4 cm
Szín: fekete
 678849
Megosztás
koziol

Értékelés

4,0 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni