Menu
Kela Nora pohár, szürke Kela Nora pohár, szürke
KELA márkájú pohár a Nora kollekcióból. Ha a kollekció egyszerű fomatervezése elnyerte az Ön tetszését is, akkor ne feledkezzen el erről a pohárról sem, amely nagy segítség lesz a mindennapi szájhigiéniában. Ellenálló műanyagból készült. A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlenformatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
4,0 4
1245

Kela Nora pohár, szürke

Kela Nora pohár, szürke

4 értékelés
1 245 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2019.11.25 hétfő  
A vásárlással kap 25 Kényelempont

Leírás

KELA márkájú pohár a Nora kollekcióból. Ha a kollekció egyszerű fomatervezése elnyerte az Ön tetszését is, akkor ne feledkezzen el erről a pohárról sem, amely nagy segítség lesz a mindennapi szájhigiéniában. Ellenálló műanyagból készült.

A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: műanyag
Magasság: 12 cm
Mélység: 7,5 cm
Szélesség: 7,5 cm
Szín: szürke
 678503
Megosztás
kela

Értékelés

4,0 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni