Menu
Kela Natura szappantartó, fehér, átmérő: 12 cm Kela Natura szappantartó, fehér, átmérő: 12 cm
 A KELA márkájú szappantartó tálat a fehér és barna szín modern kombinációjában tervezték. A tál kiváló minőségű kerámiából készül és tartalmaz egy természetes bambuszfa alapot is. Emelt peremmel rendelkezik a szappan kicsúszásának megakadályozására. A Natura kollekció további fürdőszobai kiegészítőivel is kombinálhatja.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
5,0 4
2445

Kela Natura szappantartó, fehér, átmérő: 12 cm

Kela Natura szappantartó, fehér, átmérő: 12 cm

4 értékelés
2 445 Ft  Áfával Ezt a terméket garantáltan
Karácsonyig kiszállítjuk
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 37 Kényelempont

LeírásA KELA márkájú szappantartó tálat a fehér és barna szín modern kombinációjában tervezték. A tál kiváló minőségű kerámiából készül és tartalmaz egy természetes bambuszfa alapot is. Emelt peremmel rendelkezik a szappan kicsúszásának megakadályozására. A Natura kollekció további fürdőszobai kiegészítőivel is kombinálhatja.
 
A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: kerámia
Átmérő: 12 cm
Magasság: 4 cm
Szín: fehér
 678453
Megosztás
kela

Értékelés

5,0 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni