Menu
Kela Gina kozmetikai tükör Kela Gina kozmetikai tükör
 KELA márkájú kétoldalas luxus kivitelű tükör, két lábbal. A tükör nagyítása 1×/3×, átmérője 17,5 cm. A tükör ellenálló, fényes krómozással készült, ami hosszú élettartamot garantál.   A KELA márkanevet 1903-ban jegyezték be Németországban, a gyártó története több, mint száz éves múltra tekint vissza. A vállalat a mai napig nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is erős pozíciókat szerzett. A háztartások részére készült termékeik, közöttük főként a fürdőszobai és konyhai kellékek ismérvei az innovatív koncepció, az időtálló dizájn és a kompromisszumok nélküli kiváló minőség.
3,5 4
4995

Kela Gina kozmetikai tükör

Kela Gina kozmetikai tükör

4 értékelés
4 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2019.10.30 szerda  
A vásárlással kap 128 Kényelempont

LeírásKELA márkájú kétoldalas luxus kivitelű tükör, két lábbal. A tükör nagyítása 1×/3×, átmérője 17,5 cm. A tükör ellenálló, fényes krómozással készült, ami hosszú élettartamot garantál.
 
A KELA márkanevet 1903-ban jegyezték be Németországban, a gyártó története több, mint száz éves múltra tekint vissza. A vállalat a mai napig nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is erős pozíciókat szerzett. A háztartások részére készült termékeik, közöttük főként a fürdőszobai és konyhai kellékek ismérvei az innovatív koncepció, az időtálló dizájn és a kompromisszumok nélküli kiváló minőség.

Anyag: fém
Átmérő: 17,5 cm
Szín: ezüst
 678521
Megosztás
kela

Értékelés

3,5 (4 értékelés)
75 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni