Menu
Kela Diva szappanadagoló, ezüst, 450 ml Kela Diva szappanadagoló, ezüst, 450 ml
 A KELA márkájú szappanadagoló fényes felületű kerámiából készül. Az adagoló térfogata 450 ml és biztosan remekül illik majd az Ön fürdőszobájába is. A szappanadagolót a Diva termékcsalád többi termékével is kombinálhatja.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
3,5 4
4945

Kela Diva szappanadagoló, ezüst, 450 ml

Kela Diva szappanadagoló, ezüst, 450 ml

4 értékelés
4 945 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 92 Kényelempont

LeírásA KELA márkájú szappanadagoló fényes felületű kerámiából készül. Az adagoló térfogata 450 ml és biztosan remekül illik majd az Ön fürdőszobájába is. A szappanadagolót a Diva termékcsalád többi termékével is kombinálhatja.
 
A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: kerámia
Átmérő: 8 cm
Magasság: 15,5 cm
Szín: ezüst
Térfogat: 450 ml
 678436
Megosztás
kela

Értékelés

3,5 (4 értékelés)
75 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni