Menu
Karlsson 5695BL dizájner falióra, 28 cm Karlsson 5695BL dizájner falióra, 28 cm
 Szerezze be Ön is ezt a gyönyörű órát, amely minimalista megjelenésével és letisztult formatervezésével kelti fel a figyelmet, amelyet nem zavar meg semmiféle minta vagy nagyméretű számjegy. A másodpercmutató folyamatos, csendes mozgású, így nem zavarja Önt semmiféle ketyegés. Az óra kerete krómozott fémből készül, a számlapot pedig védőüveg fedi. Az órát kvarc elemes óramű hajtja.   A holland Karlsson márka beltéri órák vezető gyártója. Egy neves és nemzetközileg elismert márkáról van szó, amelyet az egész világon forgalmaznak. Nemcsak a minőség, hanem a lenyűgöző, innovatív dizájn és esztétikus formák is jellemzőek rá.
0,0 0
20895

Karlsson 5695BL dizájner falióra, 28 cm

Ingyenes szállítás

Karlsson 5695BL dizájner falióra, 28 cm

20 895 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2019.10.29 kedd  
A vásárlással kap 348 Kényelempont

LeírásSzerezze be Ön is ezt a gyönyörű órát, amely minimalista megjelenésével és letisztult formatervezésével kelti fel a figyelmet, amelyet nem zavar meg semmiféle minta vagy nagyméretű számjegy. A másodpercmutató folyamatos, csendes mozgású, így nem zavarja Önt semmiféle ketyegés. Az óra kerete krómozott fémből készül, a számlapot pedig védőüveg fedi. Az órát kvarc elemes óramű hajtja.
 
A holland Karlsson márka beltéri órák vezető gyártója. Egy neves és nemzetközileg elismert márkáról van szó, amelyet az egész világon forgalmaznak. Nemcsak a minőség, hanem a lenyűgöző, innovatív dizájn és esztétikus formák is jellemzőek rá.

Átmérő: 28 cm
Mélység: 5 cm
Szín: kék
 681866
Megosztás
karlsson

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni