Menu
Ibena Pittsburgh 1975/300 pléd, 140 x 200 cm Ibena Pittsburgh 1975/300 pléd, 140 x 200 cm
A természet színárnyalatai felhasználó időtlen kockás minta sohasem megy ki a divatból. Itt a tervezők a színárnyalatok és a különleges vonalrajzolatok érdekes játékával felélesztették ezt a klasszikus mintát, ami a csíkok megrajzolásakor erős kontrasztot hoz létre, így teremtve meg a mozaik illúzióját. Ez a pléd a GOTS szabvány előírásainak megfelelően készült, ami azt jelenti, hogy csakis és kizárólag 100 %-ban organikus pamutot használnak fel, amit környezetvédelmileg és ökológialig ellenőrzött körülmények között termesztettek. A pamut igen tömör és ellenáll a tartós használatbavételnek, ami ugyanakkor kellemes tapintású. Kényeztesse magát kedvenc filmje, vagy a legkelendőbb könyv olvasása, vagy éppen egy csésze kávé kortyolgatása közben – amit a teraszon üldögélve ízlelget a hidegebb napokon – a legkellemesebb társ jelenlétével, ami az Ön számára csakis az IBENA márkanévvel ellátott pléd lehet. A luxus érintése az, ami betakarja és átöleli saját, puha karjaival, azaz a minőségi anyaggal.Az IBENA márka székhelye és gyára Németországban van, ami közel két évszázada foglalkozik textilanyagok előállításával, így hozva el megrendelőinek a kiváló minőségű plédek eltérő mintáit, amik az aktuális divatirányzatok és a hagyományos motívumok különböző részeiből kapnak ösztönző ihletet. Az IBENA márka filozófiája alapján igyekszik elérni, hogy ne csak a meleget adó takarót lássák termékeikben, hanem vegyék észre a takarót, mint a kapcsolatteremtés, az emberi melegség és szenvedély eszközét. Ossza meg az IBENA márka, minőségi textilanyagaiból összeállított, plédjei iránt érzett szenvedélyét.IBENA Pittsburgh 1975/300: organic Certified by IMO.CH-license-No. 29630.
4,5 7
13545

Ibena Pittsburgh 1975/300 pléd, 140 x 200 cm

árengedmény -27%

Ibena Pittsburgh 1975/300 pléd, 140 x 200 cm

7 értékelés
Eredetileg: 18 445 Ft | Kedvezmény: 4 900 Ft 13 545 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 210 Kényelempont

LeírásA természet színárnyalatai felhasználó időtlen kockás minta sohasem megy ki a divatból. Itt a tervezők a színárnyalatok és a különleges vonalrajzolatok érdekes játékával felélesztették ezt a klasszikus mintát, ami a csíkok megrajzolásakor erős kontrasztot hoz létre, így teremtve meg a mozaik illúzióját. Ez a pléd a GOTS szabvány előírásainak megfelelően készült, ami azt jelenti, hogy csakis és kizárólag 100 %-ban organikus pamutot használnak fel, amit környezetvédelmileg és ökológialig ellenőrzött körülmények között termesztettek. A pamut igen tömör és ellenáll a tartós használatbavételnek, ami ugyanakkor kellemes tapintású. Kényeztesse magát kedvenc filmje, vagy a legkelendőbb könyv olvasása, vagy éppen egy csésze kávé kortyolgatása közben – amit a teraszon üldögélve ízlelget a hidegebb napokon – a legkellemesebb társ jelenlétével, ami az Ön számára csakis az IBENA márkanévvel ellátott pléd lehet. A luxus érintése az, ami betakarja és átöleli saját, puha karjaival, azaz a minőségi anyaggal.
 
Az IBENA márka székhelye és gyára Németországban van, ami közel két évszázada foglalkozik textilanyagok előállításával, így hozva el megrendelőinek a kiváló minőségű plédek eltérő mintáit, amik az aktuális divatirányzatok és a hagyományos motívumok különböző részeiből kapnak ösztönző ihletet. Az IBENA márka filozófiája alapján igyekszik elérni, hogy ne csak a meleget adó takarót lássák termékeikben, hanem vegyék észre a takarót, mint a kapcsolatteremtés, az emberi melegség és szenvedély eszközét. Ossza meg az IBENA márka, minőségi textilanyagaiból összeállított, plédjei iránt érzett szenvedélyét.
 
IBENA Pittsburgh 1975/300: organic Certified by IMO.CH-license-No. 29630.

Anyag: 100 % pamut
Méret: 140 x 200 cm
Szín: barna
 205330
Megosztás
ibena

Értékelés

4,5 (7 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni