Menu
Ibena Kediri pléd 1744/850, 150 x 200 cm Ibena Kediri pléd 1744/850, 150 x 200 cm
A luxus és a kényelmes anyag azonnal látható ezen az érdekes kivitelezésű pléden. A pléd pamutés akril keverékéből készült, így nagyon erős, ellenálló és tapintásra nagyon kellemes, meleg, légáteresztő, és színálló. Érintse meg a luxust, mely átöleli a minőségi anyagok lágy ölelésével. Az IBENA márka székhelye Németországban található és már közel két évszázada különböző szövetek gyártásával foglalkoznak. Ügyfeleinek kivánló minőségű plédeket kínál, melyek mintái az aktuális trendeket és a hagyományos motívumokat kombinálják a különböző ágazatokból. Az IBENA márka filozófiája azon alapszik, hogy plédjeivel nem csak az alapvető melegítő funkciót szeretné elhozni vásárlóinak, de a plédeket a barátság, a kedvesség és a szenvedély közvetítőinek látja. Ossza meg a minőségi szövetekből készült plédek iránti elkötelezettségét az IBENA márkától.
0,0 0
14995

Ibena Kediri pléd 1744/850, 150 x 200 cm

árengedmény -29%

Ibena Kediri pléd 1744/850, 150 x 200 cm

Eredetileg: 21 245 Ft | Kedvezmény: 6 250 Ft 14 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 320 Kényelempont

Leírás

A luxus és a kényelmes anyag azonnal látható ezen az érdekes kivitelezésű pléden. A pléd pamut és akril keverékéből készült, így nagyon erős, ellenálló és tapintásra nagyon kellemes, meleg, légáteresztő, és színálló. Érintse meg a luxust, mely átöleli a minőségi anyagok lágy ölelésével.

Az IBENA márka székhelye Németországban található és már közel két évszázada különböző szövetek gyártásával foglalkoznak. Ügyfeleinek kivánló minőségű plédeket kínál, melyek mintái az aktuális trendeket és a hagyományos motívumokat kombinálják a különböző ágazatokból. Az IBENA márka filozófiája azon alapszik, hogy plédjeivel nem csak az alapvető melegítő funkciót szeretné elhozni vásárlóinak, de a plédeket a barátság, a kedvesség és a szenvedély közvetítőinek látja. Ossza meg a minőségi szövetekből készült plédek iránti elkötelezettségét az IBENA márkától.

Anyag: 58 % pamut, 35 % poliakril, 7 poliészter
Méretek: 150 x 200 cm
Szín: rózsaszín
 224602
Megosztás
ibena

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni