Menu
Ibena Granada pléd 1442/800, 150 x 200 cm Ibena Granada pléd 1442/800, 150 x 200 cm
A luxus és a kényelmes anyag azonnal látható ezen az érdekes kivitelezésű pléden. A fekete és a fehér színek időtálló kombinációja egyedi árnyékolással kockák és vonalak egyszerű mintájával. A pléd pamut és akril keverékéből készült, amely tulajdonságai nagyon hasonlóak a gyapjúéhoz. Puha, jól melegít, színei állandóak és a termék hosszú élettartamú. A pamutnak köszönhetően a pléd nagyon erős, ellenálló és tapintásra nagyon kellemes. Ezen tulajdonságok kombinációja az IBENA filozófiájával garantálják Önnek a lehető legjobb minőséget és a pihentető pillanatokat stressz nélkül, amikor csak megérinti. Engedje el gondjait és lazítson a pléd harmonikus lágyságát élvezve.Az IBENA márka székhelye Németországban található és már közel két évszázada különböző szövetek gyártásával foglalkoznak. Ügyfeleinek kivánló minőségű plédeket kínál, melyek mintái az aktuális trendeket és a hagyományos motívumokat kombinálják a különböző ágazatokból. Az IBENA márka filozófiája azon alapszik, hogy plédjeivel nem csak az alapvető melegítő funkciót szeretné elhozni vásárlóinak, de a plédeket a barátság, a kedvesség és a szenvedély közvetítőinek látja. Ossza meg a minőségi szövetekből készült plédek iránti elkötelezettségét az IBENA márkától.
4,5 5
12995

Ibena Granada pléd 1442/800, 150 x 200 cm

árengedmény -33%

Ibena Granada pléd 1442/800, 150 x 200 cm

5 értékelés
Eredetileg: 19 495 Ft | Kedvezmény: 6 500 Ft 12 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 157 Kényelempont

LeírásA luxus és a kényelmes anyag azonnal látható ezen az érdekes kivitelezésű pléden. A fekete és a fehér színek időtálló kombinációja egyedi árnyékolással kockák és vonalak egyszerű mintájával. A pléd pamut és akril keverékéből készült, amely tulajdonságai nagyon hasonlóak a gyapjúéhoz. Puha, jól melegít, színei állandóak és a termék hosszú élettartamú. A pamutnak köszönhetően a pléd nagyon erős, ellenálló és tapintásra nagyon kellemes. Ezen tulajdonságok kombinációja az IBENA filozófiájával garantálják Önnek a lehető legjobb minőséget és a pihentető pillanatokat stressz nélkül, amikor csak megérinti. Engedje el gondjait és lazítson a pléd harmonikus lágyságát élvezve.
 
Az IBENA márka székhelye Németországban található és már közel két évszázada különböző szövetek gyártásával foglalkoznak. Ügyfeleinek kivánló minőségű plédeket kínál, melyek mintái az aktuális trendeket és a hagyományos motívumokat kombinálják a különböző ágazatokból. Az IBENA márka filozófiája azon alapszik, hogy plédjeivel nem csak az alapvető melegítő funkciót szeretné elhozni vásárlóinak, de a plédeket a barátság, a kedvesség és a szenvedély közvetítőinek látja. Ossza meg a minőségi szövetekből készült plédek iránti elkötelezettségét az IBENA márkától.

Ajánlott mosás: 40 °C
Anyag: 58 % pamut, 35 % poliakril, 7 poliészter
Méret: 150 x 200 cm
Szín: szürke
 205332
Megosztás
ibena

Értékelés

4,5 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni