Menu
Gogo akupresszúrás szőnyeg kövekkel , 120 x 35 cm Gogo akupresszúrás szőnyeg kövekkel , 120 x 35 cm
A masszázs akupresszúrás szőnyeg mesterséges kövekkel hatékonyan szolgál és helyettesíti a természetes sétát mezítláb mint a tengernél vagy az apró kavicsokon. A szőnyegen való rendszeres fekvés stimulálja a gerinctengely izmainak akupresszúrás pontjait, ami pozitívan befolyásolja a teljes húgyúti funkciókat a nőknél és a férfiaknál egyaránt. A GOGO akupresszúrás szőnyeget gyakorlatilag bárhol használhatja. A masszázs stimulálja a lábak reflex területét, ösztönzi a vérkeringést és ezáltal felgyorsítja az anyagcserét. Az akupresszúrás szőnyegen való gyaloglással helyettesítheti a természetben vagy a tengernél levő köveken való jótékony gyaloglást. Az akupresszúrás szőnyeg előnyei: az akupresszúrás masszázs segít legyőzni a fáradtságot enyhíti az izomtónust erősíti a fáradt izmokat segít az egész testnek melegítő energiát szállítani összességében megerősíti a belső szervek működését és az ellenállóképességet A GOGO akupresszúrás szőnyeg komplex jellemzői:Az akupresszúrás szőnyegen való fekvéssel hat a gerinctengely izmainak akupresszúrás pontjaira, így pozitívan befolyásolja a nők és a férfiak teljes urogenitális rendszerét. A középkorú és idős embereknél gyakoribbak az akut és krónikus problémák előfordulása. A szőnyeget értékelni fogják az inkontinenciával küzdő nők vagy a prosztata problémával küzdő férfiak. A rendszeres akupresszúrás lábmasszázs támogatja a test második szívének (lábak) mikrocirkulációját, javítja az idegvégződések irritáló hatását, a szőnyegen való taposással vagy fekvéssel kellemes relaxációt és lazulást ér el. Az akupresszúrás szőnyeg használatát ajánljuk az ülő foglalkozású embereknek, gerincproblémáknál, vagy fejfájásnál is. Felhasználás: A mesterséges kövek elforgatással eltávolíthatók és szín, minta és méret szerint átrendezhetők. Helyezze az akupresszúrás szőnyeget a padlóra, igyon több meleg vizet a párna használata előtt és után, hogy a vizelettel eltávolítsa az összes sznnyeződést. A vízmennyiségnek 2,5 dcl és 5 dcl között kell lennie. A kezdeti alkalmazásoknál tehet a szőnyegre vékony szövetet (vagy használhat zoknit is). Hosszabb használati idő után járhat közvetlenül is a szőnyegen. Figyelmeztetés: Nem alkalmas vérzéses szindrómás betegek számára. Nem alkalmas a nők számára a menstruáció és a terhesség idején. Nem alkalmas a súlyos vese-, szív- és májkárosodásban szenvedő betegek számára.
4,0 1
5595

Gogo akupresszúrás szőnyeg kövekkel , 120 x 35 cm

Gogo akupresszúrás szőnyeg kövekkel , 120 x 35 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA masszázs akupresszúrás szőnyeg mesterséges kövekkel hatékonyan szolgál és helyettesíti a természetes sétát mezítláb mint a tengernél vagy az apró kavicsokon. A szőnyegen való rendszeres fekvés stimulálja a gerinctengely izmainak akupresszúrás pontjait, ami pozitívan befolyásolja a teljes húgyúti funkciókat a nőknél és a férfiaknál egyaránt.
A GOGO akupresszúrás szőnyeget gyakorlatilag bárhol használhatja. A masszázs stimulálja a lábak reflex területét, ösztönzi a vérkeringést és ezáltal felgyorsítja az anyagcserét. Az akupresszúrás szőnyegen való gyaloglással helyettesítheti a természetben vagy a tengernél levő köveken való jótékony gyaloglást.
Az akupresszúrás szőnyeg előnyei:
 • az akupresszúrás masszázs segít legyőzni a fáradtságot
 • enyhíti az izomtónust
 • erősíti a fáradt izmokat
 • segít az egész testnek melegítő energiát szállítani
 • összességében megerősíti a belső szervek működését és az ellenállóképességet
A GOGO akupresszúrás szőnyeg komplex jellemzői:
Az akupresszúrás szőnyegen való fekvéssel hat a gerinctengely izmainak akupresszúrás pontjaira, így pozitívan befolyásolja a nők és a férfiak teljes urogenitális rendszerét. A középkorú és idős embereknél gyakoribbak az akut és krónikus problémák előfordulása.
A szőnyeget értékelni fogják az inkontinenciával küzdő nők vagy a prosztata problémával küzdő férfiak. A rendszeres akupresszúrás lábmasszázs támogatja a test második szívének (lábak) mikrocirkulációját, javítja az idegvégződések irritáló hatását, a szőnyegen való taposással vagy fekvéssel kellemes relaxációt és lazulást ér el.
Az akupresszúrás szőnyeg használatát ajánljuk az ülő foglalkozású embereknek, gerincproblémáknál, vagy fejfájásnál is.
Felhasználás:
 • A mesterséges kövek elforgatással eltávolíthatók és szín, minta és méret szerint átrendezhetők.
 • Helyezze az akupresszúrás szőnyeget a padlóra, igyon több meleg vizet a párna használata előtt és után, hogy a vizelettel eltávolítsa az összes sznnyeződést. A vízmennyiségnek 2,5 dcl és 5 dcl között kell lennie.
 • A kezdeti alkalmazásoknál tehet a szőnyegre vékony szövetet (vagy használhat zoknit is). Hosszabb használati idő után járhat közvetlenül is a szőnyegen.
Figyelmeztetés:
 • Nem alkalmas vérzéses szindrómás betegek számára.
 • Nem alkalmas a nők számára a menstruáció és a terhesség idején.
 • Nem alkalmas a súlyos vese-, szív- és májkárosodásban szenvedő betegek számára.

Hosszúság: 120 cm
Szélesség: 35 cm
Szín: fekete
 680940
Megosztás

Értékelés

4,0 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni