Menu
Gipetex Canella 3D pamut ágynemű, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Gipetex Canella 3D pamut ágynemű, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
 Engedje, hogy ez a gyönyörű, lélegzetelállító, narancsokat és karácsonyi fűszereket ábrázoló, 3D mintájú ágynemű pihenésre csábítsa. Szobája igazi ékkövévé válik. A 3D minta a felső oldalát díszíti, a hátoldala pedig egyszínű. Az ágynemű olasz tervezők 3D Stampa Digitale kollekciójába tartozik, kiváló minőségű digitális nyomatú, élő motívumokkal és kellemes anyaggal. Minden anyag tisztán olasz. Praktikus műanyag patenttal záródik.   A Gipetex társaság immáron 40 éve van jelen az ágyneműk piacán, amely során számos tapasztalatot szerzett, így szinte vegyi anyagok nélkül képes exkluzív termékek előállítására. Ágyneműik így probléma nélkül megszerezték az Öeko-Tex® Standard 100 tanúsítványt. Érdemes megemlíteni a Gipetex együttműködését a gyapottermesztőkkel és a pamutszövetek gyártóival az észak-amerikai kontinensen, akik a Cotton USA™ márkanév alatt egyesültek.   Egy további tanúsítvány, amellyel a társaság büszkélkedhet, a már említett Global Organic Textile Standard (GOTS), amely egy világszerte elismert biotextil-tanúsítvány, és az organikus szálakból készülő textíliák feldolgozása területén a legfontosabb szabványnak számít. A teljes tanúsítás a teljes lánc ellenőrzésén alapul, a termesztőktől egészen a gyártókig, az ökológiai kérdéseken kívül így lefedi az alkalmazottak tisztességes munkakörülményeit is.    A szett tartalma: 1 db párnahuzat, 70 x 90 cm 1 db paplanhuzat, 140 x 200 cm
0,0 0
17495

Gipetex Canella 3D pamut ágynemű, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

árengedmény -22% Ingyenes szállítás

Gipetex Canella 3D pamut ágynemű, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Eredetileg: 22 495 Ft | Kedvezmény: 5 000 Ft 17 495 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 419 Kényelempont

LeírásEngedje, hogy ez a gyönyörű, lélegzetelállító, narancsokat és karácsonyi fűszereket ábrázoló, 3D mintájú ágynemű pihenésre csábítsa. Szobája igazi ékkövévé válik. A 3D minta a felső oldalát díszíti, a hátoldala pedig egyszínű. Az ágynemű olasz tervezők 3D Stampa Digitale kollekciójába tartozik, kiváló minőségű digitális nyomatú, élő motívumokkal és kellemes anyaggal. Minden anyag tisztán olasz. Praktikus műanyag patenttal záródik.
 
A Gipetex társaság immáron 40 éve van jelen az ágyneműk piacán, amely során számos tapasztalatot szerzett, így szinte vegyi anyagok nélkül képes exkluzív termékek előállítására. Ágyneműik így probléma nélkül megszerezték az Öeko-Tex® Standard 100 tanúsítványt. Érdemes megemlíteni a Gipetex együttműködését a gyapottermesztőkkel és a pamutszövetek gyártóival az észak-amerikai kontinensen, akik a Cotton USA™ márkanév alatt egyesültek.
 
Egy további tanúsítvány, amellyel a társaság büszkélkedhet, a már említett Global Organic Textile Standard (GOTS), amely egy világszerte elismert biotextil-tanúsítvány, és az organikus szálakból készülő textíliák feldolgozása területén a legfontosabb szabványnak számít. A teljes tanúsítás a teljes lánc ellenőrzésén alapul, a termesztőktől egészen a gyártókig, az ökológiai kérdéseken kívül így lefedi az alkalmazottak tisztességes munkakörülményeit is.
 
 A szett tartalma:
  • 1 db párnahuzat, 70 x 90 cm
  • 1 db paplanhuzat, 140 x 200 cm

A párna méretei: 70 x 90 cm
A takaró méretei: 140 x 200 cm
Anyag: 100 % pamut
Az ágy tipusa: sztandard egyszemélyes ágy
Bezárás: szegecsek
Méret: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Szín: narancssárga
 224458
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni