Menu
Future Time FT1010RD Square red Design falióra, 40 cm Future Time FT1010RD Square red Design falióra, 40 cm
Design óra tiszta eleganciával, amely Önt is elvarázsolja. Az óra másodpercmutatója folyamatos mozgást végez, tehát nem kell attól tartania, hogy az óra zavaró hatással lesz. Az órának quartz óraszerkezete van, amelyet AA 1,5 V elem műkӧdtet – nema csomagolás része. A FutureTime egy fiatal csehóramárka, amely elhozza a frisss és tiszta stílust az órapiacra. A márkára jellemző a minőségi alapanyagok felhasználása, a minőségi formatervezés, az elemmel műkӧdő quartz óraszerkezet és a folyamatosmozgású halk másodpercmutató. A Future Time órákat az időtlen univerzális formatervezés és a minőségi lakkozott borító jellemzi. Tartós és funkcionális ajándéknak is megfelel külӧnbӧző alkalmakra. Továbbiparaméterek: -          Óralap vastagsága: 0,5 cm -          Óralap jeleinek magassága: 1,5 cm -          Óralap jeleinek hossza: 6,5 cm -          Mutatók anyaga: krómozott fém -          Az óra anyaga: lakkozott MDF -          A jelek anyaga: matt fém
5,0 1
30145

Future Time FT1010RD Square red Design falióra, 40 cm

árengedmény -9% Ingyenes szállítás

Future Time FT1010RD Square red Design falióra, 40 cm

1 értékelés
Eredetileg: 33 195 Ft | Kedvezmény: 3 050 Ft 30 145 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2019.07.25 csütörtök  
A vásárlással kap 511 Kényelempont

Leírás

Design óra tiszta eleganciával, amely Önt is elvarázsolja. Az óra másodpercmutatója folyamatos mozgást végez, tehát nem kell attól tartania, hogy az óra zavaró hatással lesz. Az órának quartz óraszerkezete van, amelyet AA 1,5 V elem műkӧdtet – nem a csomagolás része.

A Future Time egy fiatal cseh óramárka, amely elhozza a frisss és tiszta stílust az órapiacra. A márkára jellemző a minőségi alapanyagok felhasználása, a minőségi formatervezés, az elemmel műkӧdő quartz óraszerkezet és a folyamatos mozgású halk másodpercmutató. A Future Time órákat az időtlen univerzális formatervezés és a minőségi lakkozott borító jellemzi. Tartós és funkcionális ajándéknak is megfelel külӧnbӧző alkalmakra.

További paraméterek:

-          Óralap vastagsága: 0,5 cm

-          Óralap jeleinek magassága: 1,5 cm

-          Óralap jeleinek hossza: 6,5 cm

-          Mutatók anyaga: krómozott fém

-          Az óra anyaga: lakkozott MDF

-          A jelek anyaga: matt fém

Magasság: 40 cm
Mélység: 4 cm
Szélesség: 40 cm
Szín: piros
 679839
Megosztás
futuretime

Értékelés

5,0 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni