Menu
Fiskars Inspiration Lucy kétpengés kerti olló Fiskars Inspiration Lucy kétpengés kerti olló
Fiskars Inspiration kétpengés kerti olló modern világoskék színben a friss ágak vágására, és lehetővé teszik a törzshoz közeli nyírást. Az olló nagyon tartós, ellenáló és gyönyörű műanyag mintákkal díszített. A felső acél penge PTFE réteggel van bevonva, mely csökkenti a súrlódást, az alsó ütköző poliamidból van. A Fiskars Inspiration kétpengés kerti ollónak masszív fogantyúi vannak, az Ön kényelmének kialakítva. A 2,2 cm átmérőig lévő ágakat lehet velük vágni. Súly: 200 g
4,5 23
4295

Fiskars Inspiration Lucy kétpengés kerti olló

Fiskars Inspiration Lucy kétpengés kerti olló

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásFiskars Inspiration kétpengés kerti olló modern világoskék színben a friss ágak vágására, és lehetővé teszik a törzshoz közeli nyírást. Az olló nagyon tartós, ellenáló és gyönyörű műanyag mintákkal díszített. A felső acél penge PTFE réteggel van bevonva, mely csökkenti a súrlódást, az alsó ütköző poliamidból van. A Fiskars Inspiration kétpengés kerti ollónak masszív fogantyúi vannak, az Ön kényelmének kialakítva. A 2,2 cm átmérőig lévő ágakat lehet velük vágni.
Súly: 200 g
 
 

Hosszúság: 20 cm
Szín: kék
 676284
Megosztás
fiskars

Értékelés

4,5 (23 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni