Menu
Fieldmann FZN 4101-A AKU Akkumulátoros fű- ésbokornyíró Fieldmann FZN 4101-A AKU Akkumulátoros fű- ésbokornyíró
 Szerezze be a közkedvelt FZN 4001-A model utódját. Ez az új model is ideális segítség lesz a gyep szélének vágásához, valamint a díszcserjék vágásához, szobrászkodásához. A készülék fogantyúja 4munkapozícióban állítható  a minél kényelmesebb munkavégzés érdekében. A Li-ion akkumulátor a gépből kivehető, így egy másik vásárolt akkumlátor segítségével a folyamatos munkavégzés biztosítható, nem szükséges várni, míg a gép feltöltődik. A csomag két, könnyen cserélhető vágópengét tartalmaz. A szélesebb rövidebb pengét, elsősorban a gyep szélek vágására, a hosszabb pengét díszcserjék vágásához használják. Egy feltöltéssel kb. 30 percig tudunk dolgozni a géppel, töltési idő 4 óra. Az akkumulátort a töltéshez  a csomagolás tartalmazza. Műszaki paraméterek: kivehető Li-Ion elem 3,6 V/1 300 mAh akkumulátor töltés jelző bokornyíró lemez hossza 110 mm fűnyíró lemez szélessége 80 mm forgó fej, 4 helyzet biztonsági kapcsoló
4,0 6
8295

Fieldmann FZN 4101-A AKU Akkumulátoros fű- ésbokornyíró

Ingyenes szállítás

Fieldmann FZN 4101-A AKU Akkumulátoros fű- ésbokornyíró

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásSzerezze be a közkedvelt FZN 4001-A model utódját. Ez az új model is ideális segítség lesz a gyep szélének vágásához, valamint a díszcserjék vágásához, szobrászkodásához.

A készülék fogantyúja 4 munkapozícióban állítható  a minél kényelmesebb munkavégzés érdekében. A Li-ion akkumulátor a gépből kivehető, így egy másik vásárolt akkumlátor segítségével a folyamatos munkavégzés biztosítható, nem szükséges várni, míg a gép feltöltődik. A csomag két, könnyen cserélhető vágópengét tartalmaz. A szélesebb rövidebb pengét, elsősorban a gyep szélek vágására, a hosszabb pengét díszcserjék vágásához használják.

Egy feltöltéssel kb. 30 percig tudunk dolgozni a géppel, töltési idő 4 óra. Az akkumulátort a töltéshez  a csomagolás tartalmazza.

Műszaki paraméterek:

  • kivehető Li-Ion elem 3,6 V/1 300 mAh

  • akkumulátor töltés jelző

  • bokornyíró lemez hossza 110 mm

  • fűnyíró lemez szélessége 80 mm

  • forgó fej, 4 helyzet

  • biztonsági kapcsoló

Súly: 0,6 kg
Szín: zöld
 677022
Megosztás
fieldmann

Értékelés

4,0 (6 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni