Menu
Fieldmann FDV 1002-A akkumlátoros fúrógép Fieldmann FDV 1002-A akkumlátoros fúrógép
Egy akkumulátoros csavarozó és fúrógép nem hiányozhat egy műhelyből, illetve háztartásból sem. Segítségével egy függönykarnis felszereléséhez sem szükséges hosszabbító használata. A lítium-ion akkumulátor hatékony energiafelhasználást biztosít, a nagyteljesítményű motor pedig akár 25 Newtonméter forgatónyomaték leadására képes. A készülék ütve fúró funkciót is kínál, mely keményebb anyagokban is lehetővé teszi a fúrási feladatok elvégzését. A kétsebességes erőátvitel nagy segítségre szolgál a különféle keménységű anyagok megmunkálásánál. A 13 mm-es tokmány fékező mechanizmusának köszönhetően a fúrószárak és bitfejek cseréje mindössze egy kéz használatával elvégezhető. A készülék különösen nagy segítséget jelenthet a  csavarok be- és kitekeréséhez, a csavarok a fej sérülése nélkül, pontosan és hatékonyan csavarozhatók. Az akkumulátor töltöttségi szint jelzése mellett egy LED lámpát is találunk, mely a fúrni, illetve csavarozni kívánt anyagok tökéletes megvilágítását teszi lehetővé.Technikai paraméterek: Li-Ion 14,4V/1 300 mAh Szabad fordulatszám: 0 – 400/ 0 - 1400 min-1 Forgatónyomaték fokozatok: 19+1; fokozat a fúráshoz Kalapálás Max. fúrási átmérő: 13 mm Gyorsbefogó tokmány LED megvilágítás 3-fokozatú LED elem-töltöttség jelző Feltöltési idő: 1 – 1,5 óra Tömeg: 1,5 kg Akusztikai nyomásszint: 64dB(A) K=3dB(A) Akusztikai teljesítményszint: 75dB(A) K=3dB(A)
4,0 8
21445

Fieldmann FDV 1002-A akkumlátoros fúrógép

Ingyenes szállítás

Fieldmann FDV 1002-A akkumlátoros fúrógép

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEgy akkumulátoros csavarozó és fúrógép nem hiányozhat egy műhelyből, illetve háztartásból sem. Segítségével egy függönykarnis felszereléséhez sem szükséges hosszabbító használata. A lítium-ion akkumulátor hatékony energiafelhasználást biztosít, a nagyteljesítményű motor pedig akár 25 Newtonméter forgatónyomaték leadására képes. A készülék ütve fúró funkciót is kínál, mely keményebb anyagokban is lehetővé teszi a fúrási feladatok elvégzését. A kétsebességes erőátvitel nagy segítségre szolgál a különféle keménységű anyagok megmunkálásánál. A 13 mm-es tokmány fékező mechanizmusának köszönhetően a fúrószárak és bitfejek cseréje mindössze egy kéz használatával elvégezhető. A készülék különösen nagy segítséget jelenthet a  csavarok be- és kitekeréséhez, a csavarok a fej sérülése nélkül, pontosan és hatékonyan csavarozhatók. Az akkumulátor töltöttségi szint jelzése mellett egy LED lámpát is találunk, mely a fúrni, illetve csavarozni kívánt anyagok tökéletes megvilágítását teszi lehetővé.
 
Technikai paraméterek:
 
 • Li-Ion 14,4V/1 300 mAh
 • Szabad fordulatszám: 0 – 400/ 0 - 1400 min-1
 • Forgatónyomaték fokozatok: 19+1; fokozat a fúráshoz
 • Kalapálás
 • Max. fúrási átmérő: 13 mm
 • Gyorsbefogó tokmány
 • LED megvilágítás
 • 3-fokozatú LED elem-töltöttség jelző
 • Feltöltési idő: 1 – 1,5 óra
 • Tömeg: 1,5 kg
 • Akusztikai nyomásszint: 64dB(A) K=3dB(A)
 • Akusztikai teljesítményszint: 75dB(A) K=3dB(A)

 676212
Megosztás
fieldmann

Értékelés

4,0 (8 értékelés)
87 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni