Menu
Fa összecsukható szék, természetes színű Fa összecsukható szék, természetes színű
 A természetes fenyőfából készült összecsukható asztal minden háztartásban kiválóan használható. A kezelése nagyon egyszerű. Az asztal olyan apróságok elhelyezésére alkalmas, mint például a TV távirányítója, tablet, notebook, könyvek, vagy magazinok. Praktikus segítőtárs éjjeli szekrényként vagy virágállványként is. A természetes fa árnyalat nagyon népszerű és jól kombinálható más bútorokkal.   Az asztalt pontosan ott állíthatja fel, ahol tárolóhelyre van szüksége. Csak Öntől függ, hová helyezi el. Egyszerű formatervezésével mindenhová passzol. Stabil és könnyű. A kezelése a gyermekek számára is egyszerű. Miután már nincs szüksége rá, rakja össze és könnyen találhat elég helyet a tárolásához.   Műszaki paraméterek és specifikációk: Méretek: magasság 66 cm, lemez 37 x 48 cm Anyaga: masszív, fenyőfa Használat: beltérben Nedves ruhával tisztítsa  
3,5 2
5945

Fa összecsukható szék, természetes színű

árengedmény -18% Újdonság
Ezen a héten 7 ügyfél vásárolta meg

Fa összecsukható szék, természetes színű

2 értékelés
Eredetileg: 7 245 Ft | Kedvezmény: 1 300 Ft 5 945 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 138 Kényelempont

LeírásA természetes fenyőfából készült összecsukható asztal minden háztartásban kiválóan használható. A kezelése nagyon egyszerű. Az asztal olyan apróságok elhelyezésére alkalmas, mint például a TV távirányítója, tablet, notebook, könyvek, vagy magazinok. Praktikus segítőtárs éjjeli szekrényként vagy virágállványként is. A természetes fa árnyalat nagyon népszerű és jól kombinálható más bútorokkal.
 
Az asztalt pontosan ott állíthatja fel, ahol tárolóhelyre van szüksége. Csak Öntől függ, hová helyezi el. Egyszerű formatervezésével mindenhová passzol. Stabil és könnyű. A kezelése a gyermekek számára is egyszerű. Miután már nincs szüksége rá, rakja össze és könnyen találhat elég helyet a tárolásához.
 
Műszaki paraméterek és specifikációk:
  • Méretek: magasság 66 cm, lemez 37 x 48 cm
  • Anyaga: masszív, fenyőfa
  • Használat: beltérben
  • Nedves ruhával tisztítsa
 

Anyag: fa
Magasság: 66 cm
Mélység: 37 cm
Szélesség: 48 cm
Szín: természetes
 684142
Megosztás

Értékelés

3,5 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni