Menu
Curver KNIT fekhely háziállatoknak, barna Curver KNIT fekhely háziállatoknak, barna
Rendeljen házi kedvencének stílusos fekhelyet, ahol igazán otthon érezheti magát. A szép fekhely a modern KNIT kivitelezésben készült, és nagyon funkcionális. A család minden tagja megérdemli, hogy saját egyedi helye legyen otthon. Ez a kellemes fekvőhely megfelel kistestű kutyák és macskák számára egyaránt. A fekvőhely kivánló minőségű és nagy ellenállóképességű puha műanyagból készült. A csomagolásban megtalálható egy nagy párna barna árnyalatban. A párna kivehető, így az állatfekhely nagyon egyszerűen tisztítható. A talajjal érintkező felület átmérője 32 cm. 
0,0 0
22145

Curver KNIT fekhely háziállatoknak, barna

árengedmény -10% Ingyenes szállítás

Curver KNIT fekhely háziállatoknak, barna

Eredetileg: 24 595 Ft | Kedvezmény: 2 450 Ft 22 145 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron az utolsó darab
Önnél: 2019.08.27 kedd  
A vásárlással kap 512 Kényelempont

Leírás

Rendeljen házi kedvencének stílusos fekhelyet, ahol igazán otthon érezheti magát. A szép fekhely a modern KNIT kivitelezésben készült, és nagyon funkcionális. A család minden tagja megérdemli, hogy saját egyedi helye legyen otthon. Ez a kellemes fekvőhely megfelel kistestű kutyák és macskák számára egyaránt.

A fekvőhely kivánló minőségű és nagy ellenállóképességű puha műanyagból készült. A csomagolásban megtalálható egy nagy párna barna árnyalatban. A párna kivehető, így az állatfekhely nagyon egyszerűen tisztítható. A talajjal érintkező felület átmérője 32 cm.Anyag: műanyag
Átmérő: 54 cm
Magasság: 20 cm
Szín: barna
 678557
Megosztás
curver

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni