Menu
Country kötény kék patchwork mintás, 60 x 80 cm Country kötény kék patchwork mintás, 60 x 80 cm
 Az eredeti, elegáns kék színű patchwork mintát egyszerűen imádni fogja. A főzésnél nem csupán egy praktikus segéd, hanem minden háziasszony ízléses dísze is. Kiválóan megvédi a ruhát az összes konyhai szennyeződéstől, így nyugodtan élvezheti a főzés örömeit. A derékrészen lévő hosszú kötőpántoknak köszönhetően a kötény univerzális méretű. A kötény ezen felül nagyméretű zsebbel is rendelkezik, amelyben elhelyezhetők a konyhai munkák során használt kisebb eszközök, így Ön kényelmesen foglalatoskodhat a főzéssel.
4,0 13
1845

Country kötény kék patchwork mintás, 60 x 80 cm

Country kötény kék patchwork mintás, 60 x 80 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásAz eredeti, elegáns kék színű patchwork mintát egyszerűen imádni fogja. A főzésnél nem csupán egy praktikus segéd, hanem minden háziasszony ízléses dísze is. Kiválóan megvédi a ruhát az összes konyhai szennyeződéstől, így nyugodtan élvezheti a főzés örömeit. A derékrészen lévő hosszú kötőpántoknak köszönhetően a kötény univerzális méretű. A kötény ezen felül nagyméretű zsebbel is rendelkezik, amelyben elhelyezhetők a konyhai munkák során használt kisebb eszközök, így Ön kényelmesen foglalatoskodhat a főzéssel.

Anyag: 100 % pamut
Méretek: 60 x 80 cm
Szín: kék
 207923
Megosztás

Értékelés

4,0 (13 értékelés)
92 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni