Menu
Concept RK4065 üveg gyorsforraló 1,8 l Concept RK4065 üveg gyorsforraló 1,8 l
A gyorsforraló nagyon ellenálló és az egészségre ártalmatlan bórszilikát üvegbő készült – ellenáll a foltosodásnak. A gyorsforraló nagy előnye a szabályozható hőmérséklet: 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C, avagy 100 °C. A gyorsforraló hangjelzéssel figyelmeztet, hogy a víz elérte  a kért hőmérsékletet. A gyorsforraló további előnye, hogy nyaka rozsdamentes acélból készült, így szilárdabb és biztonságosabb a kiöntésnél. Ennél az átlátszó szépségnél mértékjellel mindig pontosan látni fogja mennyi vizet forral éppen. A gyorsforraló KEEP WARM funkcióval van ellátva – elért hőmérséklet szinten tartása: nyomja le az on/off gombot 3 másodpercre, hogy a piros fény villogni kezdjen. A készülék a víz a hőmérséklet két órán keresztül figyelni fogja és ha a hőmérséklet a 85 °C alá jut, akkor melegíteni fogja. A mindennapos használatot egyszerűsíteni fogja az egyszerű és intuitív irányítás.  Technikai paraméterek és tulajdonságok: elegáns modern kivitelezés spirál nélkül, üveg edény megerősített nyakkal kiváló minőségű csatlakozó a fedél praktikusan a fedélen található gomb segítségével nyitható 3szoros biztonsági rendszer automatikus kikapcsolás mértékjel szín: rozsdamentes acél + üveg teljesítmény: 1850 – 2200 W feszültség: 220 – 240 V
4,0 7
15300

Concept RK4065 üveg gyorsforraló 1,8 l

Ingyenes szállítás

Concept RK4065 üveg gyorsforraló 1,8 l

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA gyorsforraló nagyon ellenálló és az egészségre ártalmatlan bórszilikát üvegbő készült – ellenáll a foltosodásnak. A gyorsforraló nagy előnye a szabályozható hőmérséklet: 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C, avagy 100 °C. A gyorsforraló hangjelzéssel figyelmeztet, hogy a víz elérte  a kért hőmérsékletet. A gyorsforraló további előnye, hogy nyaka rozsdamentes acélból készült, így szilárdabb és biztonságosabb a kiöntésnél. Ennél az átlátszó szépségnél mértékjellel mindig pontosan látni fogja mennyi vizet forral éppen.
 
A gyorsforraló KEEP WARM funkcióval van ellátva – elért hőmérséklet szinten tartása: nyomja le az on/off gombot 3 másodpercre, hogy a piros fény villogni kezdjen. A készülék a víz a hőmérséklet két órán keresztül figyelni fogja és ha a hőmérséklet a 85 °C alá jut, akkor melegíteni fogja. A mindennapos használatot egyszerűsíteni fogja az egyszerű és intuitív irányítás. 
 
Technikai paraméterek és tulajdonságok:
 
  • elegáns modern kivitelezés
  • spirál nélkül, üveg edény megerősített nyakkal
  • kiváló minőségű csatlakozó
  • a fedél praktikusan a fedélen található gomb segítségével nyitható
  • 3szoros biztonsági rendszer
  • automatikus kikapcsolás
  • mértékjel
  • szín: rozsdamentes acél + üveg
  • teljesítmény: 1850 – 2200 W
  • feszültség: 220 – 240 V

Anyag: rozsdamentes acél + üveg
Átmérő: 15 cm
Magasság: 25 cm
 107291
Megosztás
concept

Értékelés

4,0 (7 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni