Alapelvek és adatvédelema 4home.hu oldalon

A 4home.hu-t az Ön igényei szerint alakítjuk. A weboldalon tanúsított viselkedése alapján személyre szabjuk annak tartalmát, és releváns ajánlatokat és termékeket mutatunk be. Az „Értem” gombra kattintva egyúttal beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a webhely viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába, hogy célzott hirdetéseket jelenítsen meg közösségi oldalakon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokban. A személyre szabást és a célzott hirdetést részletesebben beállíthatja, vagy bármikor kikapcsolhatja az Adatvédelmi beállításokban

Kapcsolat 0 Kedvencek Bejelentkezés Kosár

Kosár előnézet

Ha még 30 000 Ft értékben vásárol a házhozszállítás ingyenes!
Az Ön kosaraüres...
Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény
Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény, ami ötvözi a hagyományos és a modern főzési trendeket. A főzőedény egy személyben testesíti meg az olajsütőt, a párafőzőt, a rizsfőzőt, a grillsütőt és a lábast.A készülék részét képezi egy forma, amiben kenyeret, süteményt süthet, vagy éppen pástétomot készíthet, és egy rács, amit pároláshoz használhat. A Sous Vide programmal elkészített vákuumozott élelmiszerekhez javasoljuk, hogy használja a Concept kézi vákuumozóját.Tanuljon valami újat és emelje étkezője színvonalát a CK5000 multifunkcionális főzőedénynek köszönhetően.Műszaki adatai: teljesen szétszedhető – a tartály mosogatógépben is moshatja üvegfedél kivehető tartály tapadásgátló teflonbevonattal fogantyú a könnyű hordozhatóságért kék megvilágítású LCD kijelző 11 beállítható program csúszásgátló talp tartozékai: fondü állvány, pároló rács, olajsütő kosár, sütőformaAz előre beállított 11 program megmutatja, mi mindent főzhet a CK5000 multifunkcionális főzőedényben:1. SAUTESzotírozás: ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet 190 °C és 220 °C közé állítsa be és tartsa a kiválasztott hőmérsékletet 5 percig, vagy akár 120 percig is. Készítsen istenien finom, saját levében főtt pörköltet. Csirke-, borjú-, sertéshús, zöldséggel és gombával – elég csupán köretnek tésztát vagy rizst főzni melléjük.2. STEAMFőzés párában: ezzel a programmal párolhat, aminek időtartamát is megszabhatja 20 és 90 perc között. A vitaminokkal teli zöldségek köretként vagy főételként is étvágygerjesztőek és nemcsak az egészséges életmód megszállottjai számára.3. STEWPárolás: ez a program lehető teszi, hogy a főzés és a párolás egy behatárolt időtartamon belül legyen szabályozható (2-4 óra között). Klasszikus gulyás, sült hús gombával… Képzelete nem ismer határokat.4. SLOW COOK HI/LOWLassú főzés: az elkészíteni kívánt élelmiszer típusának megfelelően választhat két hőmérséklet közül: HI (magas) vagy LOW (alacsony), majd állítsa be az időzítőt a megadott időkereten belül (4-12 óra).5. FRYSütés (zsiradékban): ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet 150 °C és 190 °C közé állítsa be és tartsa a kiválasztott hőmérsékletet 1 percig, vagy akár 30 percig is. Cseh klasszikus ételek: rántott sajt, hasábburgonya vagy krokettek, karfiol, gomba, rántott hús…6. BAKESütés: válassza ki a BAKE programot és állítsa be a hőmérsékletet 150 °C és 190 °C között, majd a program sütési idejét is (30 perc – 4 óra). Süssön süteményt a délutáni teázáshoz vagy kávézáshoz, vagy finom házi kenyeret a reggelihez. Ugyanabban a formában készíthet házi pástétomot is – házilag ledarált húsból, tartósítószerek és stabilizátorok nélkül… Meglátja, hogy teljesen más lesz az íze.7. ROASTSütés (zsiradékon): válassza ki a ROAST programot és állítsa be a hőmérsékletet 150 °C és 180 °C között, majd a program sütési idejét is (30 perc – 4 óra). Ropogós, szaftos rántott hús – kell ennél több?8. RICERizsfőzés: ugyanúgy, ahogy minden általános rizsfőző fazékban, ez a program is teljesen automatikus. A rizs főzésénél nem szükséges beállítani sem a hőmérsékletet, sem az időtartamot.9. SOUS VIDEEzt a programot használva beállíthatja a kívánt hőmérsékletet 45 °C és 95 °C között és megadhatja az időtartamot 30 perc és 72 óra között. Hihetetlenül lágy és omlós hús tele szafttal, telítve a vákuumozás nehezebb kihívásával. Fűszerezze be a hússzeleteket, kis időre félreteheti, majd tegye vákuumos tasakba, ezt követően, pedig, helyezze vízfürdőbe a (recept leírásában található) meghatározott időtartamra. Végezetül emelje ki és süsse rövid ideig egy serpenyőben. Elképesztő íz…10. KEEP WARMHőmérséklet fenntartása: ebben a főzőedényben a hőmérséklet fenntartását 1-4 óra közötti időtartamban szabályozhatja. Ha a családból valaki elkésne az ebédről és később érne haza, nem kell újra melegítenie az ételt.
4,0 3
34395

Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény

Ingyenes szállítás
Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény

Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény

Leírás



Concept CK 5000 multifunkcionális főzőedény, ami ötvözi a hagyományos és a modern főzési trendeket. A főzőedény egy személyben testesíti meg az olajsütőt, a párafőzőt, a rizsfőzőt, a grillsütőt és a lábast.
 
A készülék részét képezi egy forma, amiben kenyeret, süteményt süthet, vagy éppen pástétomot készíthet, és egy rács, amit pároláshoz használhat. A Sous Vide programmal elkészített vákuumozott élelmiszerekhez javasoljuk, hogy használja a Concept kézi vákuumozóját.
Tanuljon valami újat és emelje étkezője színvonalát a CK5000 multifunkcionális főzőedénynek köszönhetően.
 
Műszaki adatai:
  • teljesen szétszedhető – a tartály mosogatógépben is moshatja
  • üvegfedél
  • kivehető tartály tapadásgátló teflonbevonattal
  • fogantyú a könnyű hordozhatóságért
  • kék megvilágítású LCD kijelző
  • 11 beállítható program
  • csúszásgátló talp
  • tartozékai: fondü állvány, pároló rács, olajsütő kosár, sütőforma
 
Az előre beállított 11 program megmutatja, mi mindent főzhet a CK5000 multifunkcionális főzőedényben:
 
1. SAUTE
Szotírozás: ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet 190 °C és 220 °C közé állítsa be és tartsa a kiválasztott hőmérsékletet 5 percig, vagy akár 120 percig is. Készítsen istenien finom, saját levében főtt pörköltet. Csirke-, borjú-, sertéshús, zöldséggel és gombával – elég csupán köretnek tésztát vagy rizst főzni melléjük.
 
2. STEAM
Főzés párában: ezzel a programmal párolhat, aminek időtartamát is megszabhatja 20 és 90 perc között. A vitaminokkal teli zöldségek köretként vagy főételként is étvágygerjesztőek és nemcsak az egészséges életmód megszállottjai számára.
 
3. STEW
Párolás: ez a program lehető teszi, hogy a főzés és a párolás egy behatárolt időtartamon belül legyen szabályozható (2-4 óra között). Klasszikus gulyás, sült hús gombával… Képzelete nem ismer határokat.
 
4. SLOW COOK HI/LOW
Lassú főzés: az elkészíteni kívánt élelmiszer típusának megfelelően választhat két hőmérséklet közül: HI (magas) vagy LOW (alacsony), majd állítsa be az időzítőt a megadott időkereten belül (4-12 óra).
 
5. FRY
Sütés (zsiradékban): ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet 150 °C és 190 °C közé állítsa be és tartsa a kiválasztott hőmérsékletet 1 percig, vagy akár 30 percig is. Cseh klasszikus ételek: rántott sajt, hasábburgonya vagy krokettek, karfiol, gomba, rántott hús…
 
6. BAKE
Sütés: válassza ki a BAKE programot és állítsa be a hőmérsékletet 150 °C és 190 °C között, majd a program sütési idejét is (30 perc – 4 óra). Süssön süteményt a délutáni teázáshoz vagy kávézáshoz, vagy finom házi kenyeret a reggelihez. Ugyanabban a formában készíthet házi pástétomot is – házilag ledarált húsból, tartósítószerek és stabilizátorok nélkül… Meglátja, hogy teljesen más lesz az íze.
 
7. ROAST
Sütés (zsiradékon): válassza ki a ROAST programot és állítsa be a hőmérsékletet 150 °C és 180 °C között, majd a program sütési idejét is (30 perc – 4 óra). Ropogós, szaftos rántott hús – kell ennél több?
 
8. RICE
Rizsfőzés: ugyanúgy, ahogy minden általános rizsfőző fazékban, ez a program is teljesen automatikus. A rizs főzésénél nem szükséges beállítani sem a hőmérsékletet, sem az időtartamot.
 
9. SOUS VIDE
Ezt a programot használva beállíthatja a kívánt hőmérsékletet 45 °C és 95 °C között és megadhatja az időtartamot 30 perc és 72 óra között. Hihetetlenül lágy és omlós hús tele szafttal, telítve a vákuumozás nehezebb kihívásával. Fűszerezze be a hússzeleteket, kis időre félreteheti, majd tegye vákuumos tasakba, ezt követően, pedig, helyezze vízfürdőbe a (recept leírásában található) meghatározott időtartamra. Végezetül emelje ki és süsse rövid ideig egy serpenyőben. Elképesztő íz…
 
10. KEEP WARM
Hőmérséklet fenntartása: ebben a főzőedényben a hőmérséklet fenntartását 1-4 óra közötti időtartamban szabályozhatja. Ha a családból valaki elkésne az ebédről és később érne haza, nem kell újra melegítenie az ételt.

Paraméterek és specifikáció

Fogyasztás: 1500 W
Magasság: 30 cm
Szélesség: 41 cm
Szín: ezüst
Térfogat: 6 l

Katalógusszám:

 105393
Megosztás
concept

Értékelés

4,0 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni