Menu
Chloris függöny, színes, 280 x 130 cm Chloris függöny, színes, 280 x 130 cm
 Ha úgy gondolja, hogy a függönyök már régen kimentek a divatból – akkor téved. A függöny minden helyiségbe nagyszerűen illik és tökéletesen otthonossá teszi és megszépíti a belső teret.   A színes virágcsokrokat ábrázoló Chloris függöny kiválóan illik a gyerkszobába vagy épp az étkezőbe. Darabfüggönyről van szó, amellyel nincs semmilyen további teendője. A függöny szegélyvarrással rendelkezik és készen áll, hogy azonnal felfüggessze ablakára. A kép csupán illusztráció, a függöny csak ablakra függeszthető kivitelben áll rendelkezésre.
4,0 12
6495

Chloris függöny, színes, 280 x 130 cm

Chloris függöny, színes, 280 x 130 cm

12 értékelés
6 495 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 138 Kényelempont

LeírásHa úgy gondolja, hogy a függönyök már régen kimentek a divatból – akkor téved. A függöny minden helyiségbe nagyszerűen illik és tökéletesen otthonossá teszi és megszépíti a belső teret.
 
A színes virágcsokrokat ábrázoló Chloris függöny kiválóan illik a gyerkszobába vagy épp az étkezőbe. Darabfüggönyről van szó, amellyel nincs semmilyen további teendője. A függöny szegélyvarrással rendelkezik és készen áll, hogy azonnal felfüggessze ablakára. A kép csupán illusztráció, a függöny csak ablakra függeszthető kivitelben áll rendelkezésre.

Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % poliészter
Magasság: 130 cm
Méret: 281 x 130 cm
Szélesség: 280 cm
Szín: színkeverés
 205239
Megosztás

Értékelés

4,0 (12 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni