Menu
Cattara Önfelfújódó camping matrac Navy párnával183 x 58 x 2,5 cm Cattara Önfelfújódó camping matrac Navy párnával183 x 58 x 2,5 cm
Az önfelfújódó camping matrac belsejét nyíltcellás memóriahab tölti ki, mely légmentesen záró szövettel van bevonva. Ez a hab a szelep kinyitását követően magába szívja a levegőt, így gyorsan felveszi a matrac eredeti alakját. Összecsomagolásnál a szelepet ki kell nyitni, a matracot pedig lábtól a fejrész felé súlyunkkal rátámaszkodva fel kell göngyölíteni, majd a szelepet könnyen megszorítani. Ennek köszönhetően összecsomagolt állapotban sokkal kisebb, mint a többi camping habmatrac. Az összecsomagolt matrac méretei: 36 x 18 cm.A cemping matrachoz egy párna is tartozik, mely minden helyzetben kényelmet biztosít.
3,0 5
7995

Cattara Önfelfújódó camping matrac Navy párnával183 x 58 x 2,5 cm

Cattara Önfelfújódó camping matrac Navy párnával183 x 58 x 2,5 cm

5 értékelés
7 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 187 Kényelempont

LeírásAz önfelfújódó camping matrac belsejét nyíltcellás memóriahab tölti ki, mely légmentesen záró szövettel van bevonva. Ez a hab a szelep kinyitását követően magába szívja a levegőt, így gyorsan felveszi a matrac eredeti alakját.
 
Összecsomagolásnál a szelepet ki kell nyitni, a matracot pedig lábtól a fejrész felé súlyunkkal rátámaszkodva fel kell göngyölíteni, majd a szelepet könnyen megszorítani. Ennek köszönhetően összecsomagolt állapotban sokkal kisebb, mint a többi camping habmatrac. Az összecsomagolt matrac méretei: 36 x 18 cm.
 
A cemping matrachoz egy párna is tartozik, mely minden helyzetben kényelmet biztosít.

Hosszúság: 183 cm
Magasság: 2,5 cm
Súly: 0,96 kg
Szélesség: 58 cm
Szín: zöld
 680304
Megosztás
cattara

Értékelés

3,0 (5 értékelés)
60 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni