Menu
Berlinger Haus Burgundy Black Metallic Line6 részes késkészlet állványban Berlinger Haus Burgundy Black Metallic Line6 részes késkészlet állványban
Öt kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült késből álló késkészlet piros-fekete fémes színű dizájnos állvánnyal. A kések egy darab acélból készültek, tapadásmentes felületű pengékkel, lézerrel köszörült éllel és ergonomikusan alakított nyéllel rendelekznek. Tökéletes kések a sokoldalú konyhai felhasználásra, nagy ellenállóképességükkel és könnyű karbantarthatóságukkal tűnnek ki. A készlet tartalma: 1x szakácskés 20 cm 1x kenyérkés 20 cm 1x santoku kés 17,5 cm 1x univerzális kés 12,5 cm 1x hámozó kés 9 cm 1x dizájnos állvány A santoku késeket az ázsiai konyha szerelmeseinek tervezték, amelyek alakja a japán kések pengéitől származik. Könnyen elbánnak a hús, a hal, a zöldség és a gyümölcs szeletelésével, vágásával és aprításával. Nagyon éles pengéjük van, amely lehetővé teszi a gyümölcs és a hús vágását úgy, hogy a lé ne folyjon ki belőle. A kész étel így hihetetlenül zamatos lesz.
2,5 2
25395

Berlinger Haus Burgundy Black Metallic Line6 részes késkészlet állványban

Ingyenes szállítás

Berlinger Haus Burgundy Black Metallic Line6 részes késkészlet állványban

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Öt kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült késből álló késkészlet piros-fekete fémes színű dizájnos állvánnyal. A kések egy darab acélból készültek, tapadásmentes felületű pengékkel, lézerrel köszörült éllel és ergonomikusan alakított nyéllel rendelekznek. Tökéletes kések a sokoldalú konyhai felhasználásra, nagy ellenállóképességükkel és könnyű karbantarthatóságukkal tűnnek ki.

A készlet tartalma:

  • 1x szakácskés 20 cm

  • 1x kenyérkés 20 cm

  • 1x santoku kés 17,5 cm

  • 1x univerzális kés 12,5 cm

  • 1x hámozó kés 9 cm

  • 1x dizájnos állvány

A santoku késeket az ázsiai konyha szerelmeseinek tervezték, amelyek alakja a japán kések pengéitől származik. Könnyen elbánnak a hús, a hal, a zöldség és a gyümölcs szeletelésével, vágásával és aprításával. Nagyon éles pengéjük van, amely lehetővé teszi a gyümölcs és a hús vágását úgy, hogy a lé ne folyjon ki belőle. A kész étel így hihetetlenül zamatos lesz.

A szettben található darabok száma: 6 db
Anyag: rozsdamentes acél
Mosogatógép: igen
Szín: piros
 108431
Megosztás
berlingerhaus

Értékelés

2,5 (2 értékelés)
50 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni