Leírás
A belga BergHOFF márkájú, tapadásmentes felülettel
rendelkező fedeles lábas a lábas és sütőedény
egyedülálló kombinációja, amely a sütőben még a magas
hőmérsékleteknek is ellenáll, 240 °C-ig. A domain egy
többrétegű FERNO GREEN tapadásmentes felület, kerámia
és márvány kombinációjával. Ez a felület erősen
tapadásmentes, így odaégés nélkül is főzhet, még
minimális zsírmennyiség mellett is, így maximálisan
higiénikus és alkalmas az egészséges főzésre.
A BergHOFF GEM lábas magja öntött alumínium, amely
kiváló hővezető képességgel rendelkezik, így
általánosságban az egyik legideálisabb anyag az edények
gyártásához. Nagyon gyorsan, egyenletesen felmelegszik
a teljes felületen, főzés és sütés közben pedig könnyen
fenntartja a hőmérsékletet. Emellett nagyon stabil,
állandó alakú és mindenekelőtt ártalmatlan az
egészségre. Ezenkívül a kétrétegű szendvics alja
jelentősen növeli a hevítési sebességet a maximális
főzési hatékonyság érdekében. A fogantyúk a lábas
testének részét képezik, egy darab anyagból öntöttek,
így nem tudnak letörni vagy kilazulni.
Az üvegfedél tökéletesen tapad az edény széléhez, a
nagy, rozsdamentes acél fogantyúja pedig megkönnyíti a
kezelést. A megerősített felső él pedig növeli az
ütésállóságot és megerősíti az egész szerkezetet. A
tapadásmentes felületének köszönhetően a lábas nagyon
könnyen tisztítható, a szennyeződéseket pedig elegendő,
ha szalvétával vagy nedves ruhával törli le róla.
Robusztus, erős falú edény, amely hosszú élettartamot
garantál.