Menu
Benco önöntöző párna Hydrobox, átmérő 15 cm Benco önöntöző párna Hydrobox, átmérő 15 cm
Amennyiben nehézkesen megy a növények, virágok termesztése, ez a praktikus párna segít, hogy növényei optimális nedvességhez jussanak. Kisebb azáliához, rózsához, vagy zöltségekhez alkalmas.Akár 3,2 dcl vízet is magába szív. A párna textil felülete beszívja a vizet egész a hidrobox belsejébe, ahol összegyűjti és tárolja, mint szuperabszorbens. Ez a növények gyökereihez vezeti a vizet. A növény gyökérzete 3 - 6 hónap alatt átszövi a párnát, és tovább terjed. A párna nem befolyásolja a növényt a fejlődésben. Kiküszöböli a vízhiány, vagy túlöntés problémákat, és meghosszabbítja a két öntözés közötti időt. A vízfogyasztás 50%-kal csökken, és kevesebb trágyára lesz szükség.Növeli a palánták gyökeresedését és a gyökerek terjeszkedését, így a növény gyorsabban fejlődik.3 évig alkalmazható. Könnyű és gyorsan alkalmazható. Az anyag nem tartalmaz mérgező vegyületeket.
4,0 5
1245

Benco önöntöző párna Hydrobox, átmérő 15 cm

Benco önöntöző párna Hydrobox, átmérő 15 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásAmennyiben nehézkesen megy a növények, virágok termesztése, ez a praktikus párna segít, hogy növényei optimális nedvességhez jussanak. Kisebb azáliához, rózsához, vagy zöltségekhez alkalmas.
 
Akár 3,2 dcl vízet is magába szív. A párna textil felülete beszívja a vizet egész a hidrobox belsejébe, ahol összegyűjti és tárolja, mint szuperabszorbens. Ez a növények gyökereihez vezeti a vizet. A növény gyökérzete 3 - 6 hónap alatt átszövi a párnát, és tovább terjed. A párna nem befolyásolja a növényt a fejlődésben. Kiküszöböli a vízhiány, vagy túlöntés problémákat, és meghosszabbítja a két öntözés közötti időt. A vízfogyasztás 50%-kal csökken, és kevesebb trágyára lesz szükség.
 
Növeli a palánták gyökeresedését és a gyökerek terjeszkedését, így a növény gyorsabban fejlődik.
 
3 évig alkalmazható. Könnyű és gyorsan alkalmazható. Az anyag nem tartalmaz mérgező vegyületeket.

Átmérő: 15 cm
Szín: fekete
 680531
Megosztás
benco

Értékelés

4,0 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni