Menu
4home Royal körgumis steppelt matracvédő, 180 x 200 cm 4home Royal körgumis steppelt matracvédő, 180 x 200 cm
Búcsúzzon el a foltos matractól ezzel a praktikus és kényelmes, körgumis matracvédővel lepedő módra. Matracvédő légáteresztő 100% mikroszálas anyagból ideális segítség minden háztartásban. Remekül megvédi a matracot a mindennapi szennyeződésektől és izzadságtól, így nem kell azt  kínok közt hosszadalmasan és megerőltetően tisztítani. Egyszerűen kimossa a matracvédőt, és kész. A lágy és légáteresztő anyagának és üreges szálú kitöltésének köszönhetően maximális kényelmet nyujt alvás közben túlzott izzadás nélkül. A felhasznált anyagok allergiában szenvedők számára is alkalmas. A matracvédő lepedő szélein található varrásba bújtatott gumiszalag segíti a lepedő rögzítését, így a matracvédő mindíg a helyén marad. A matracvédő lepedő minőségi hőkötésű, 200 g/m2 súlyú filccel átvarrott. Rendszeres használat esetén mosását 60°C-on ajánljuk. Nem ajánlott ruhaszárító gépben szárítani, vasalni tilos. Ne használjon öblítöt. A matracvédő maximum 25 cm magas matracra alkalmas. Csehországban gyártott.
4,5 8
12245

4home Royal körgumis steppelt matracvédő, 180 x 200 cm

árengedmény -17%

4home Royal körgumis steppelt matracvédő, 180 x 200 cm

Méretváltozatok: 2 méretek
8 értékelés
Eredetileg: 14 745 Ft | Kedvezmény: 2 500 Ft 12 245 Ft  Áfával
Elérhetőség: 10 és több db van raktáron
Önnél: 2019.08.27 kedd  
A vásárlással kap 284 Kényelempont

LeírásBúcsúzzon el a foltos matractól ezzel a praktikus és kényelmes, körgumis matracvédővel lepedő módra. Matracvédő légáteresztő 100% mikroszálas anyagból ideális segítség minden háztartásban. Remekül megvédi a matracot a mindennapi szennyeződésektől és izzadságtól, így nem kell azt  kínok közt hosszadalmasan és megerőltetően tisztítani. Egyszerűen kimossa a matracvédőt, és kész. A lágy és légáteresztő anyagának és üreges szálú kitöltésének köszönhetően maximális kényelmet nyujt alvás közben túlzott izzadás nélkül. A felhasznált anyagok allergiában szenvedők számára is alkalmas.
 
A matracvédő lepedő szélein található varrásba bújtatott gumiszalag segíti a lepedő rögzítését, így a matracvédő mindíg a helyén marad. A matracvédő lepedő minőségi hőkötésű, 200 g/m2 súlyú filccel átvarrott. Rendszeres használat esetén mosását 60°C-on ajánljuk. Nem ajánlott ruhaszárító gépben szárítani, vasalni tilos. Ne használjon öblítöt.
 
A matracvédő maximum 25 cm magas matracra alkalmas.
Csehországban gyártott.

Ajánlott mosás: 60 °C
Az ágy tipusa: standard kétszemélyes ágy
Méret: 180 x 200 cm
Szín: fehér
 222495
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (8 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni