Menu
4home Tejkiöntő Moo Hot&Cool 240 ml, 1 db 4home Tejkiöntő Moo Hot&Cool 240 ml, 1 db
Felejtse el az egyszerű és unalmas tejkiӧntőket, és szolgálja fel vendégeinek a kávéhoz a tejet egyenesen a „tehéntőgyből“. Eredeti Moo tejkiӧntő, amelynek speciálisan megformált belseje van, nem hétkӧznapi kivitelezése szórakoztató és elnyeri a vendégek tetszését. A hőtartó duplafalú kivitelezésnek kӧszӧnhetően hosszú ideig tartja a tej megfelelő hőmérsékletét. A Hot&Cool kollekció darabjai teljesen egyedi kiegészítők a mindennapos használatra, az ünnepi alkalmakra, de ajándéknak is kivánlóak.A hőtartó kétfalú tejkiӧntő kӧnnyű, hőálló bórszilikát üvegből kézzel készült. A dupla fal kӧzӧtti vákumnak kӧszӧnhetően a tejkiӧntő képes hosszan megtartani az ideális hőmérsékletet, ez megakadályozza a hővezetést a külső  és a belső falak kӧzӧtt. A bórszilikát üveg előnye a hagyományos üveggel szemben az, hogy ellenáll a magas és az alacsony hőmérsékleteknek, a mechanikus sérüléseknek és kémiai anyagok hatásának.Jellemők: kézzel fújt duplafalú jól ellenáll a mechanikai sérüléseknek kivánló hőszigetelő tulajdonságokkal tökéletesen átlátszó
4,5 132
2195

4home Tejkiöntő Moo Hot&Cool 240 ml, 1 db

Kiárusítás -49%
Ezen a héten 36 ügyfél vásárolta meg

4home Tejkiöntő Moo Hot&Cool 240 ml, 1 db

132 értékelés
Eredetileg: 4 295 Ft | Kedvezmény: 2 100 Ft 2 195 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 1 Kényelempont

LeírásFelejtse el az egyszerű és unalmas tejkiӧntőket, és szolgálja fel vendégeinek a kávéhoz a tejet egyenesen a „tehéntőgyből“. Eredeti Moo tejkiӧntő, amelynek speciálisan megformált belseje van, nem hétkӧznapi kivitelezése szórakoztató és elnyeri a vendégek tetszését. A hőtartó duplafalú kivitelezésnek kӧszӧnhetően hosszú ideig tartja a tej megfelelő hőmérsékletét. A Hot&Cool kollekció darabjai teljesen egyedi kiegészítők a mindennapos használatra, az ünnepi alkalmakra, de ajándéknak is kivánlóak.

A hőtartó kétfalú tejkiӧntő kӧnnyű, hőálló bórszilikát üvegből kézzel készült. A dupla fal kӧzӧtti vákumnak kӧszӧnhetően a tejkiӧntő képes hosszan megtartani az ideális hőmérsékletet, ez megakadályozza a hővezetést a külső  és a belső falak kӧzӧtt. A bórszilikát üveg előnye a hagyományos üveggel szemben az, hogy ellenáll a magas és az alacsony hőmérsékleteknek, a mechanikus sérüléseknek és kémiai anyagok hatásának.
Jellemők:
  • kézzel fújt
  • duplafalú
  • jól ellenáll a mechanikai sérüléseknek
  • kivánló hőszigetelő tulajdonságokkal
  • tökéletesen átlátszó

A szettben található darabok száma: 1 db
Anyag: üveg
Átmérő: 9 cm
Magasság: 11 cm
Mikrohullámú sütő: nem
Mosogatógép: igen
Szín: átlátszó
Térfogat: 240 ml
 108777
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (132 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
3 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni