Menu
4Home Granite Brown grill serpenyő 28 cm 4Home Granite Brown grill serpenyő 28 cm
Tӧkéletes luxus és elegancia főzés kӧzben, ezt biztosítja ez az exkluzív Granite serpenyő márvány felületével. A tapadásmentes márvány felület megkӧnnyít minden munkálatot és ideális a mindennapi sütéshez. Ezzel a serpenyővel kӧnnyedén elkészíthet mindenféle húst, halakat, vagy zӧldségeket is – rӧviden bármint, amit családja megkíván. A tapadásmentes márvány felületnek kӧszӧnhetően minimális zsír használatával süthet, és az ételek mégsem égnek oda. Az ételek megőrzik a bennük található ízeket és vitamínokat. A 3 réteges márvány felület kivánlóan ellenáll a karcolódásnak. Az ӧntӧtt alumíniumnak nagyon jó hőelosztása van, tehát egyenletes sütést garantál jelentős energiaveszteségek nélkül. A Granite edényeknek tӧkéletesen elegáns kivitelezésük van, kellemes barna árnyalatban. Feldobja konyhája hangulatát. Első pillantásra az edények nagyon masszívak, viszont kӧnnyűek és jól illeszkednek a kézbe speciális formatervezésüknek kӧszӧnhetően. A serpenyő speciális védőcsomagolásban van, így biztosítva sértetlen állapotát. Előnyӧk: -          A tapdásmentes felület magas ellenálló képessége a károsodásokkal szemben -          Ellenálló képesség a magas hőmérsékletekkel szemben -          Egyszerű karbantartás -          Nem tartalmaz PFOA-t -          Egyenletes hőelosztása -          Energiatakarékos -          Tӧkéletesen elegáns kivitelezésük -          Speciális védőcsomagolás
4,5 13
6145

4Home Granite Brown grill serpenyő 28 cm

4Home Granite Brown grill serpenyő 28 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Tӧkéletes luxus és elegancia főzés kӧzben, ezt biztosítja ez az exkluzív Granite serpenyő márvány felületével. A tapadásmentes márvány felület megkӧnnyít minden munkálatot és ideális a mindennapi sütéshez. Ezzel a serpenyővel kӧnnyedén elkészíthet mindenféle húst, halakat, vagy zӧldségeket is – rӧviden bármint, amit családja megkíván.

A tapadásmentes márvány felületnek kӧszӧnhetően minimális zsír használatával süthet, és az ételek mégsem égnek oda. Az ételek megőrzik a bennük található ízeket és vitamínokat. A 3 réteges márvány felület kivánlóan ellenáll a karcolódásnak. Az ӧntӧtt alumíniumnak nagyon jó hőelosztása van, tehát egyenletes sütést garantál jelentős energiaveszteségek nélkül.

A Granite edényeknek tӧkéletesen elegáns kivitelezésük van, kellemes barna árnyalatban. Feldobja konyhája hangulatát. Első pillantásra az edények nagyon masszívak, viszont kӧnnyűek és jól illeszkednek a kézbe speciális formatervezésüknek kӧszӧnhetően. A serpenyő speciális védőcsomagolásban van, így biztosítva sértetlen állapotát.

Előnyӧk:

-          A tapdásmentes felület magas ellenálló képessége a károsodásokkal szemben

-          Ellenálló képesség a magas hőmérsékletekkel szemben

-          Egyszerű karbantartás

-          Nem tartalmaz PFOA-t

-          Egyenletes hőelosztása

-          Energiatakarékos

-          Tӧkéletesen elegáns kivitelezésük

-          Speciális védőcsomagolás

Áram: igen
Felmelegítés a sütőben: nem
Gáz: igen
Indukció: nem
Magasság: 5,8 cm
Mélység: 28 cm
Mosogatógép: igen
Szélesség: 28 cm
Szín: barna
Üvegkerámia: igen
 108540
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (13 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni