Menu
4Home Fedőmatrac Bamboo 5-zone, 90 x 200 cm 4Home Fedőmatrac Bamboo 5-zone, 90 x 200 cm
Élvezze a még kényelmesebb alvást, és friss reggeleket az 5 zónás Bamboo fedőmatraccal memóriahabbal. Azon kívül, hogy tökéletesen meglágyítja ágyát, de maximálisan alátámasztja egész testét. Az 5 zónának köszönhetően a test különböző zónáit (különösen a törzs, váll és térd területén) eltérő keménységgel hatékonyan támasztja alá, így maximális kényelemben részesülhet egész éjjel.Így végre megszabadul a hát és nyakfájástól, alvása egészségesebb lesz és kipihenten fog ébredni. Kiegyenlíti régi ágya, kanapéja egyenletlenségeit pillanatok alatt. A fedőmatrac huzata cipzárral ellátott, így könnyen levehető és mosógépben mosható. A bambusz szálakat tartalamzó huzata természetes antibakteriális és hipoallergén, és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal  rendelkezik.A Bamboo fedőmatrac minden korosztály számára ajánlott, így gyermekeknek is főleg, ha a gyermek ágya túl kemény. A fedőmatrac ÖKO-TEX Standard 100 tanusítvánnyal rendelkezik, mely igazolja a felhasznált anyagok egészségügyi hibátlanságát, s a környezetbarát lépéseket a gyártásnál.Kicsomagolás után hagyja szabadon a matracot. Maximum 3 nap múlva a matrac visszanyeri eredeti méretét.A belső rész sűrűsége 42 kg/m3
4,5 29
18745

4Home Fedőmatrac Bamboo 5-zone, 90 x 200 cm

Kiárusítás -38% Ingyenes szállítás
Ezen a héten 6 ügyfél vásárolta meg

4Home Fedőmatrac Bamboo 5-zone, 90 x 200 cm

29 értékelés
Eredetileg: 29 995 Ft | Kedvezmény: 11 250 Ft 18 745 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 519 Kényelempont

LeírásÉlvezze a még kényelmesebb alvást, és friss reggeleket az 5 zónás Bamboo fedőmatraccal memóriahabbal. Azon kívül, hogy tökéletesen meglágyítja ágyát, de maximálisan alátámasztja egész testét. Az 5 zónának köszönhetően a test különböző zónáit (különösen a törzs, váll és térd területén) eltérő keménységgel hatékonyan támasztja alá, így maximális kényelemben részesülhet egész éjjel.Így végre megszabadul a hát és nyakfájástól, alvása egészségesebb lesz és kipihenten fog ébredni.
 
Kiegyenlíti régi ágya, kanapéja egyenletlenségeit pillanatok alatt. A fedőmatrac huzata cipzárral ellátott, így könnyen levehető és mosógépben mosható. A bambusz szálakat tartalamzó huzata természetes antibakteriális és hipoallergén, és kiváló nedvszívó tulajdonságokkal  rendelkezik.
 
A Bamboo fedőmatrac minden korosztály számára ajánlott, így gyermekeknek is főleg, ha a gyermek ágya túl kemény. A fedőmatrac ÖKO-TEX Standard 100 tanusítvánnyal rendelkezik, mely igazolja a felhasznált anyagok egészségügyi hibátlanságát, s a környezetbarát lépéseket a gyártásnál.  
 
Kicsomagolás után hagyja szabadon a matracot. Maximum 3 nap múlva a matrac visszanyeri eredeti méretét.
A belső rész sűrűsége 42 kg/m3

A felületi szövet anyaga: 60 % poliészter, 40 % bambuszrost szál
A kitöltés anyaga: memóriahab
Ajánlott mosás: 60 °C
Magasság: 4 cm
Méret: 90 x 200 cm
Szín: fehér
 208494
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (29 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez van 2 kérdések

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni